18 yaşında 67 yıl kesinleştirilmiş hapis cezası bulunan şahıs yakandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Güven Timi Devriye ekipleri, Ankara'da 67 yıl kesinleştirilmiş hapis cezası bulunan şahıs yakaladılar

18 yaşında 67 yıl kesinleştirilmiş hapis cezası bulunan şahıs yakandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı sivil Güven Timi Devriye ekipleri, Ulus Meydanı'nda yaptıkları uygulamada şüpheli bir kişiyi durdurdu. Şahsın kimliğinin yanında olmadığını söylemesi üzerine polis ekipleri kimlik tespiti yapmak için zanlıyı Hırsızlık Büro Amirliğine götürdü.

Parmak izi alınan şahsın Parmak İzi Veritabanı'nda eşleşmesi üzerine 2005 doğumlu N.D. olduğu tespit edildi. Şüpheli N.D.'nin yapılan GBT sorgulamasında çok sayıda yüz kızartıcı suça karıştığı, iş yerinde ve eklentilerinde yağma suçundan 67 yıl 323 gün kesinleşmiş hapis cezasının olduğu ve arandığı tespit edildi.

ankarada-67-yil-kesinlesmis-hapis-cezasi-olan-sahis-yakalandi-aaa88b4.jpg

GENÇ YAŞINDA SUÇA KARIŞTI

N.D.'nin yakalanması, genç yaşta suça sürüklenen kişilerin sayısının arttığına dair endişeleri de gündeme getirdi. N.D.'nin henüz 18 yaşında olmasına rağmen çok sayıda suça karışmış olması, bu konudaki önlemlerin artırılmasını gerektiriyor.

ANKARA EMNİYETİNİN BAŞARISI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonu ile 67 yıl hapis cezası N.D. yakalandı. Bu operasyon, gençlerin suça yönelmesinin önüne geçmek için alınacak önlemlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER