ANASAYFA Ankara 20. Ankara Kitap Fuarı kapılarını ziyarete açtı

20. Ankara Kitap Fuarı kapılarını ziyarete açtı

Kitapseverlerin dört gözle beklediği Ankara Kitap Fuarı, bugün 20. kez kapılarını ziyarete açtı. ATO Congresium'da düzenlenen fuarda, 350 yazar okurlarıyla buluşacak ve çeşitli etkinlikler de düzenlenecek.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
20. Ankara Kitap Fuarı kapılarını ziyarete açtı

20. Ankara Kitap Fuarı kapılarını ziyarete açtı - Kitapkurtlarının büyük bir ilgi ile takip ettiği kitap fuarlarının takvimi de araştırılan konular arasında yer alıyordu. Ankaralı kitapseverler için müjde verilirken 20'nci Ankara Kitap Fuarı, kapılarını 27 Nisan Cumartesi günü itibariyle ziyaretçilere açtı. Eylül Fuarcılık tarafından ATO Congresium'da düzenlenen 20'nci Ankara Kitap Fuarı'nda 350 yazar, okurlarıyla buluşacak.

Onur konuğunun Prof. Dr. Celal Şengör, uluslararası onur konuğunun ise deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki olduğu fuarın konuk ülkesi de Japonya olarak belirlenirken fuarda 400'e yakın yayınevinin temsil edilecek. Ayrıca imza, söyleşi, konferans, panel gibi binden fazla etkinlik de düzenlenecek.

ANKARA KİTAP FUARI ZİYARETE AÇILDI

26 Nisan tarihinde kapılarını ziyarete açan Ankara Kitap Fuarı, 5 Mayıs 2024 tarihine kadar ATO Congresium'da ücretsiz bir şekilde ziyaret edilebilecek. 

Detaylar ‘’ankarakitapfuari.com'' adresinde yer alacak ve kitapseverler 10 gün boyunca edebiyatla buluşarak unutulmaz bir deneyim yaşayacak. 

Fuar koordinatörü Remzi Çayır, yaptığı açıklamada, fuarda her kesime yönelik kitapların bulunduğunu belirterek, "Amacımız geniş kitlelere kitabı ulaştırmak. Yazarla okuyucuyu aynı mekanda buluşturmak." dedi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Valiliği gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı

Ankara Valiliği gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı