ANASAYFA Ankara 2024 Ankara kurban çadırları ne zaman kurulacak?

2024 Ankara kurban çadırları ne zaman kurulacak?

Yılın ikinci dini bayramı olan Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Kurban Bayramı beklenirken gündeme Ankara'da kurban çadırlarının ne zaman kurulacağı sorusu geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
2024 Ankara kurban çadırları ne zaman kurulacak?

Dini bayramlar İslam aleminin gündeminde yer alıyor. İslam alemi Kurban Bayramı için geri sayıma başlarken Kurban Bayramı için sayılı günler kala kurbanlık fiyatları araştırma konusu olmaya başladı. Kurban Bayramı süresince kurulacak kurban pazarlarında büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık satışları yapılacakken ‘’2024 Ankara kurban çadırları ne zaman kurulacak?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı. Ankaralılar bayramdan önce kurulacak olan kurban çadırı adreslerini şimdiden sorgularken 2024 Kurban Bayramı, 16 Haziran Pazar günü başlayacak. 

4 gün sürecek olan bayram öncesi kurban alacak olanlar da çadırların kurulacağı adresleri sorguluyor olacak. ‘’2024 Kurban bayramı için kurban pazarları ne zaman kurulmaya başlayacak?'' sorusuna yanıt aranırken Ankara'da kurban pazarlarının ne zaman hayvan satışı yapacağı da merak edilenler arasındaki yerini aldı. 

2024 KURBAN PAZARLARI NE ZAMAN KURULACAK?

2024 Kurban Bayramı 16 - 19 Haziran tarihlerinde idrak edilecek. Kurbanlık alacak olanlar ise hayvan pazarlarının ne zaman kurulacağını, kurbanlıkların ne zaman büyükşehirlere geleceğini araştırmaya başladı. Ankara'ya kurbanlık hayvan girişleri bayramdan 15 gün önce başlayacak. Böylelikle 1 Haziran civarında hayvan pazarlarının kurulacağı tahmin ediliyor. Konuyla ilgili net açıklamanın bakanlık ve ilgili belediyelerden gelmesi bekleniyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Birleşmiş Milletler 25 Mayıs'ı Dünya Futbol Günü ilan etti

Birleşmiş Milletler 25 Mayıs'ı Dünya Futbol Günü ilan etti