ANASAYFA Ankara 22 Temmuz Cumartesi Ankara'daki nöbetçi noterler belli oldu! Ankara nöbetçi noter sorgulama

22 Temmuz Cumartesi Ankara'daki nöbetçi noterler belli oldu! Ankara nöbetçi noter sorgulama

Hukuki güvenliğin sağlanması ve anlaşmazlıkları önlemek üzere yapılan işlemlerin belgelendirilmesini sağlayan noterler, hafta sonları nöbetçi sistemi ile hizmet veriyor. Başkent Ankara'da nöbetçi noterlerin adreslerini 22 Temmuz tarihiyle derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
22 Temmuz Cumartesi Ankara'daki nöbetçi noterler belli oldu! Ankara nöbetçi noter sorgulama

22 Temmuz Cumartesi Ankara'daki nöbetçi noterler belli oldu! Ankara nöbetçi noter sorgulama - Noterler, birey ve kurumların hukuki haklarını korumak ve anlaşmazlıkları önlemek üzere hizmet veren bir kamu kurumudur. Konut, işyeri, araç alış - satışı gibi resmi işlemlerin yapıldığı noterler, hafta sonu nöbet sistemi ile çalışmaktadırlar. Büyükşehirlerdeki nüfus yoğunluğu nedeniyle işleri hafta sonuna sarkan ya da acil işlem yapması gerekenler için nöbet sistemi ile çalışan noterlerin adresleri de sıklıkla araştırılıyor.

Nöbetçi noterler cumartesi ve pazar günleri belirlenen bölgelerde belirlenen saat aralıklarında hizmete devam ediyor. Bu hizmet kapsamında hafta sonu nöbetçi noterlerin çalışma saatleri merak konusu olurken Ankaralılar da ''Ankara'da 22 Temmuz nöbetçi noter adresleri nedir? Hangi ilçelerdeki noterler açık?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

Ankaralılar burada buluşuyor! TIKLAYIN INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP EDİN

ANKARA'DA NÖBETÇİ NOTERLER

Adalet Bakanlığı ve Türkiye Noterler Birliği'nin çalışmasıyla 6 Nisan 2019 tarihinde uygulamaya geçen nöbetçi noterlik kapsamında pek çok işlem halledilebiliyor. Nöbetçi noter uygulamasıyla hizmet veren noterlerin çalışma saatleri Türkiye Noterler Birliği tarafından öğrenilebiliyor. Buna göre 22 Temmuz Cumartesi günü Ankara'daki nöbetçi noterler;

  • Akyurt 5. Noterliği
  • Ankara 16. Noterliği
  • Ankara 35. Noterliği
  • Yenimahalle 6. Noterliği olarak açıklandı.

ekran-goruntusu-2023-07-22-111330.png

Daha fazla Ankara haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Evi olana dert doğdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ev sahiplerine mesajını Özgür Demirtaş değerlendirdi

Evi olana dert doğdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ev sahiplerine mesajını Özgür Demirtaş değerlendirdi