3 Mart 2024 Ankara nöbetçi eczane listesi belli oldu!

Ankaralı vatandaşlar tarafından merak edilenlerin artmasının ardından 3 Mart tarihli Ankara nöbetçi eczane listesinin belirlendiği ifade edildi. İşte Ankara'da bugün nöbetçi olan eczaneler..

3 Mart 2024 Ankara nöbetçi eczane listesi belli oldu!

Ankara'da yaşayan vatandaşlar için bugün Ankara Eczacı Odası tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte 3 Mart 2024 tarihindeki nöbetçi eczane listesinin belirlendiği ifade edildi. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Ankara'nın belirli ilçe ve mahallelerinde açık olan eczaneler vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Yapılan açıklamalarda hangi eczanenin adresinin neresi olduğu hakkında da bilgilendirmelere yer verildi.

ANKARA 3 MART NÖBETÇİ ECZANE LİSTESİ!

3 Mart Pazar gününde Ankaralı vatandaşlar arasında internet üzerinde en çok araştırılan konulardan biri de hangi eczanenin açık olacağı merak konusu olmuştu. Konu hakkında yapılan açıklamalar çerçevesinde bu pazar gününde hangi eczanenin açık olacağı hakkında bilgilendirme yapıldığı öğrenildi. Ankara Eczacı Odası tarafından resmi internet adresinde gerçekleştirilen açıklama sonucunda bu pazar Ankara'nın hangi ilçe ve mahallelerinde nöbetçi eczanenin bulunduğu liste şeklinde açıklandı. Yapılan açıklamalar sonucunda 3 Mart tarihinde nöbetçi eczaneler şu şekilde verildi;

3 Mart 2024 Ankara nöbetçi eczane listesi belli oldu!

3 Mart 2024 Ankara nöbetçi eczane listesi belli oldu! - Resim : 2

3 Mart 2024 Ankara nöbetçi eczane listesi belli oldu! - Resim : 3

3 Mart 2024 Ankara nöbetçi eczane listesi belli oldu! - Resim : 4

3 Mart 2024 Ankara nöbetçi eczane listesi belli oldu! - Resim : 5

3 Mart 2024 Ankara nöbetçi eczane listesi belli oldu! - Resim : 6

3 Mart 2024 Ankara nöbetçi eczane listesi belli oldu! - Resim : 7

Konu hakkında yapılan açıklamalara göre Ankara'da yaşayan vatandaşlar tarafından yukarıda verilen adresler üzerinden nöbetçi eczanelere ulaşabileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER