30 Eylül Cumartesi Ankara'daki nöbetçi noterler belli oldu! Ankara nöbetçi noter sorgulama

Bireyler arasındaki alışverişlerde hukuki güvenliğin sağlanması için yapılan işlemlerin belgelendirilmesini sağlayan noterler, hafta sonları nöbetçi sistemi ile hizmet veriyor. Başkent Ankara'da nöbetçi noterlerin adreslerini 30 Eylül tarihi ile derledik.

30 Eylül Cumartesi Ankara'daki nöbetçi noterler belli oldu! Ankara nöbetçi noter sorgulama

Ülkemizdeki kamu kurumları arasında yer alan noterler, birey ve kurumların hukuki haklarını korumak ve anlaşmazlıkları önlemek amacıyla hizmet vermektedir. Konut, iş yeri, araç, tarla, arsa alış - satışı gibi resmi işlemlerin yapıldığı noterler, hafta sonu nöbet sistemi ile çalışmaktadırlar. Büyükşehirlerdeki nüfus yoğunluğu nedeniyle işleri hafta sonuna sarkan ya da acil işlem yapması gereken vatandaşlar için nöbet sistemi ile çalışan noterlerin adresleri de araştırılıyor.

Nöbetçi noterler cumartesi ve pazar günleri belirlenen bölgelerde belirlenen saat aralıklarında hizmete devam ederken hafta sonu nöbetçi noterlerin çalışma saatleri merak konusu oldu. Ankaralılar da ''Ankara'da 30 Eylül nöbetçi noter adresleri nedir, hangi ilçelerdeki noterler açık?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

30 EYLÜL ANKARA'DA NÖBETÇİ NOTERLER

Nöbetçi noter uygulamasıyla hizmet veren noterlerin çalışma saatleri Türkiye Noterler Birliği tarafından öğrenilebiliyor. Buna göre 30 Eylül Cumartesi günü Ankara'daki nöbetçi noterler;

AKYURT 4 HAYRİYE ÖZTÜRK

Saracalar Mah. Özal Bulvarı Başkent Otomotivciler Toplu İş Yeri Yapı Koop. (otonomi) D3 Blok No:1 Akyurt Ankara

İletişim 0312 3992977

ALTINDAĞ 5 AYTEN ERTAŞ

Giresun Cd. Sazan Sk. No:8 Etlik 06010 Keçiören Ankara

İletişim 0312 3524792

ANKARA 15 PERVİN YILMAZBAŞ

Mithatpaşa Cad. İnal İşhanı No.31/6 K:2 Kızılay 06420 Çankaya Ankara

İletişim 0312 434 39 49

ANKARA 62 L. ALEV TİRİTOĞLU

Erciyes İş Yerleri Sitesi 196.cadde (eski 9.cadde) No.24 Macunköy Yenimahalle Ankara

İletişim 0312 387 60 60

screenshot-9.jpg

Haberankara.com

Kaynak: Azra KOÇAK
SONRAKİ HABER