6. TravelEXPO Ankara fuarı sona eriyor

Bu sene 6. kez kapılarını ziyaretçilerine açan 6. TravelEXPO Ankara fuarı 19 Kasım 2023 Pazar günü programı ile sona eriyor.

6. TravelEXPO Ankara fuarı sona eriyor

Ankara'nın turizmine katkı sağlamak amacı ile düzenlenen ve bu sene 6. kez kapılarını açan TravelEXPO Ankara fuarı tüm hızı ile sürüyor. 16 Kasım 2023 Perşembe günü ziyaretçilere kapılarını açan fuar bugün akşam düzenlenecek olan programların ardından sona erecek.

ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı fuarda Ankara'nın kültür ve turizm potansiyeline vurgu yapılırken aynı zamanda Ankaralılar için de pek çok etkinlik ve faaliyete yer verildi. Fuarın son kez kapılarını açtığı Pazar günü de yine Ankarılalar için pek çok etkinliğe yer verilecek.

TRAVELEXPO ANKARA 19 KASIM 2023 PAZAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ!

Saat 10:10 itibari ile kapılarını ziyaretçilerine bugün son kez açan 6. TravelEXPO Ankara fuarında ilk olarak kış turizmi oturumu yapıldı. Ceren Anadol moderatörlüğünde düzelenen oturumda birbirinden değerli isimler konuşmacı olarak yer alırken kış turizmi hakkında önemli bilgilendirmelerde bulunuldu.

ankara-1.jpg

Ardından ilk olarak Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu, ardından ise Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin oturumlarda yerini aldı.

program.jpg

Sağlık Turizminde İstihdam, Sağlık Eğitimine Turizm Perspektifinden Bakış ve son olarak Ankara'nın Eko ve Kırsal Turizm Potansiyeli oturumları ile fuar sona erecek. Fuar bu sene Ankaralıların da yoğun ilgisini çekmeyi başarırken en kalabalık TravelEXPO Ankara fuarlarından biri olarak kayıtlara geçecek.

Bu sene fuarda turizmin deniz ve güneşten ibaret olmadığı vurgusu ağırlığını hissettirken katılımcılara da Ankara'da kış turizmi, tarih turizmi gibi pek çok alanda bilgilendirmelerde bulunuldu.

SONRAKİ HABER