ANASAYFA Ankara ABB Başkanı Yavaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı!

ABB Başkanı Yavaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 10 Nisan tarihinde idrak edilecek olan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı!

Türkiye'de 9 Nisan tarihi ile Ramazan ayının son günü olarak arefe günü idrak ediliyor. 2024 yılı Ramzan Bayramı ise 10 - 12 Nisan tarihleri arasında idrak edilecek. Ramazan Bayramı'nın gelmesi ile birlikte siyasilerden de bayram mesajları gelmeye başladı. 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş da Ramazan Bayramı'na özel mesaj yayımladı. ABB Başkanı Yavaş, yayımladığı mesajda tüm Ankaralıların bayramını kutladı. 

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ, RAMAZAN BAYRAMI MESAJI YAYIMLADI

ABB Başkanı Yavaş, yayımladığı yazılı mesajda ‘’Rahmetin ve bereketin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek Ramazan ayını geride bırakarak bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Büyükşehir Belediyemiz mübarek Ramazan Bayramına kentimizi hazırlamak adına Ankara’nın ana arterlerini, sembol noktalarını, merkez ve ilçelerinde bulunan mezarlıkların tamamını temizleyerek ziyaretlere hazır hâle getirdi. ASKİ, Ankara İtfaiyesi, Ankara Zabıtası ve ANFA Güvenlik ekipleri bayramda da 7/24 esasına göre mesailerini sürdürmeye devam ederken, EGO Genel Müdürlüğüne ait toplu taşıma araçları da (otobüs, metro, teleferik) bayram süresince ücretsiz olarak vatandaşlarımıza hizmet verecek. Hemşehrilerimiz bizlere her türlü taleplerini Başkent 153 Çağrı Merkezi’miz üzerinden 24 saat esasına dayalı olarak iletebilecek.

Bu vesileyle, Bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olan hemşerilerimin de yola çıkmadan önce uykularını almalarını, emniyet kemeri kullanmalarını ve mola sürelerini ihmal etmeden yolculuk etmelerini özellikle istirham ediyorum.

Büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret edeceğimiz; merhamete muhtaç, yetim, öksüz ve hastaların yüzlerinde tebessüm olduğumuz nice bayramlar olmasını diliyor; büyüklerimizin ellerinden, geleceğimizin teminatı gençlerimizin gözlerinden öpüyorum.

Ankaralı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı kutlu olsun.

Saygılarımla.'' ifadeleri yer aldı. 

ABB Başkanı YAvaş, Başkent 153 Çağrı Merkezi üzerinden bayram boyunca vatandaşların taleplerini almaya devam edecek. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi