ABB Başkanı Yavaş ve Melih Gökçek nikah şahitliği yaptı

Ankara'nın iki eski Başkanının yan yana gelmesi günün en çok dikkat çeken konularından birisi olmayı başardı. İki ismin aynı çatı altında olma nedeni ise tahmin edilenden çok farklı oldu.

ABB Başkanı Yavaş ve Melih Gökçek nikah şahitliği yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini 23 yıl boyunca sürdüren Melih Gökçek 2017 yılında görevinden ayrılmıştı. Aradan geçen 7 yıl boyunca Ankara yönetimine dair eleştirilerde bulunmaya devam eden Gökçek mevcut Başkan Mansur Yavaş'ı her fırsatta eleştirmişti.

DÜĞÜN ŞAHİDİ OLDULAR

Çok ağır bir şekilde ABB Başkanı Yavaş'ı eleştiren Melih Gökçek ile ABB Başkanı Mansur Yavaş Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Mehmet Yiğiner’in oğlu Mehmet Halit Yiğiner’in düğününde şahitlik yaptılar.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde gerçekleşen düğün siyasi ortamın bir araya getiremediği isimleri yan yana getirmesi nedeniyle ülke gündemine oturdu. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirtaş'ın kıydığı nikah ile genç çift yeni hayatlarının ilk adımlarını attılar.

ABB Başkanı Yavaş ve Melih Gökçek nikah şahitliği yaptı

UNUTULMAZ KARE

Şehir yönetiminden ve önemli kuruluştan isimlerin katılımı ile gerçekleşen düğünden en akılda kalan husus Mansur Yavaş ve Melih Gökçek'in aynı kare içerisinde yer alışı oldu.

Yeni lider Yavaş ve Eski Lider Gökçek yaptıkları şahitlikte bir birlerine en yakın mesafede durdular. İki isim onun haricinde düğün süresi boyunca birbirlerinden uzak mesafede yer aldılar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER