ABB, EGO ve ASKİ'nin 2024 bütçeleri oybirliği ile onaylandı!

Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde yapılan görüşmelerin ardından ABB, EGO ve ASKİ'nin 2024 bütçelerinin onaylandığı öğrenildi.

ABB, EGO ve ASKİ'nin 2024 bütçeleri oybirliği ile onaylandı!

Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı 15. Birleşimi gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda bütçe görüşmeleri yapılarak hem belediyenin hem de ASKİ ve EGO'nun 2024 bütçeleri oylamaya sunuldu.

ABB, ASKİ VE EGO'NUN 2024 BÜTÇELERİ GÖRÜŞÜLDÜ!

Yapılan toplantıya öncelikle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yapılacak olan sunum öncesinde bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmanın sona ermesi ile birlikte de bütçe ve faaliyet raporları hakkında sunum tamamlandı. Partilerin grup başkanvekilleri tarafından da açıklamaların tamamlanması sonucunda bütçe görüşmelerine geçildi.

2024 BÜTÇELERİ ONAYLANDI!

2024 mali yılı bütçeleriyle ilgili cetvellerin ve bütçe kararnamelerine ilişkin raporların incelenmesinin tamamlanmasının ardından gelecek sene için bütçeler oylamaya sunuldu. Oylama sonucunda Ankara Büyükşehir Belediyesi, EGO Genel Müdürlüğü ve ASKİ'nin 2024 bütçeleri onaylandı. Bütçeler ise şu şekildeydi;

Ankara Büyükşehir Belediyesinin bütçesi 56 milyar, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ASKİ) 19,5 milyar, Elektrik Gaz Otobüs (EGO) Genel Müdürlüğü'nün 16.5 milyar TL.

SONRAKİ HABER