ABB Spor Kulübü sporcuları Erzurum'dan madalyayla dönüyor

Erzurum'da düzenlenen Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası 17 Eylül 2023 tarihinde başladı. Devam eden müsabakalarda Ankara Büyükşehir Belediyesi sporcuları madalya kazandı.

ABB Spor Kulübü sporcuları Erzurum'dan madalyayla dönüyor

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun 2023 yılı faaliyet programı devam ediyor. Takvimde yer alan Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası 17-21 Eylül arasında düzenlenecek. Erzurum Buz Hokeyi Salonu'nda düzenlenen şampiyonluk müsabakasına ülkenin pek çok noktasından binlerce sporcu katıldı. 4 gün dürecek olan şampiyonluğa ülke genelinden 700 kulüp ce 2 bin 200 sporcu katıldı.

screenshot-2.jpg

"SPORCULARA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Açılışta konuşma yapan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, kente gelen sporcuları ağırlamaktan memnun olduklarını dile getirdi.

Çiftçi, "Bu müsabakalarda başarılı olan sporcularımız ülkemizi Avrupa Şampiyonası'nda temsil edecekler. Bütün sporcu, teknik adamlarımıza ve hakemlerimize üstün başarılar diliyorum. Sporcularımız inşallah bundan sonra da ülkemizi uluslararası organizasyonlarda en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olacaklarına yürekten inanıyorum." diye konuştu.

f6vdhjvxyaekb7h.jpg

f6vdhjzxsaecyrc.jpg

ABB SPOR KULÜBÜ SPORCULARI MADALYA KAZANDI

Erzurum'da devam eden Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularımız 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

SONRAKİ HABER