ABB'den Ankaralılara SON DAKİKA duyurusu! Geçici süreyle kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Twitter hesabından yaptığı resmi açıklama ile o merkeze geçici bir süre erişilemeyeceğini duyuruldu.

ABB'den Ankaralılara SON DAKİKA duyurusu! Geçici süreyle kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çağrı merkezinde gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle geçici bir süreliğine çağrı merkezine erişimin sağlanamayacağını duyurdu.Başkent 153 Çağrı Merkezi'ne ulaşmak isteyen vatandaşlar, bu süreçte istek, şikayet ve önerilerini web sitesi ve Başkent Mobil uygulama üzerinden iletebilecekler.

ÖNEMLİ HİZMETLER İÇİN NUMARALAR VERİLDİ

Bu geçici erişim kısıtlaması süresince acil durum hizmetlerine olan ulaşımın sağlanabilmesi adına belirli numaralar vatandaşların hizmetine sunuldu.Cenaze hizmetleri için 0534 456 87 31,veterinerlik hizmetleri için 0539 220 67 28 veambulans hizmetleri için 0535 207 36 00 numaraları ile iletişime geçebilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili duyuruyu resmi sosyal medya hesabından paylaştı. Yapılan paylaşımda:

"Sunucularımızda yapılan bakım ve onarım çalışması nedeniyle Başkent 153 Çağrı Merkezi'mize geçici olarak ulaşım sağlanamayacaktır. İstek, şikâyet ve önerilerinizi web ve Başkent Mobil aracılığıyla tarafımıza iletebilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

screenshot-32.png

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çağrı merkezinin daha etkili ve verimli bir şekilde hizmet vermesi için bu bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Başkent 153 Çağrı Merkezi, yeniden vatandaşların hizmetine sunulacaktır. Bu süreçte vatandaşların anlayışlı olmaları ve acil durumlar için belirtilen iletişim numaralarını kullanmaları önemlidir.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER