ANASAYFA Ankara ABB'nin açtığı Batıkent Rekreasyon Alanı yoğun ilgi görüyor

ABB'nin açtığı Batıkent Rekreasyon Alanı yoğun ilgi görüyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş göreve geldiği ilk yıllardan itibaren yeşil alan konusunda çeşitli çalışmalarda bulunmuştu. Vatandaşların ferah alanlarda vaktini değerlendirmesini isteyen ABB geçtiğimiz aylarda Batıkent Rekreasyon Alanını hizmete sokmuştu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB'nin açtığı Batıkent Rekreasyon Alanı yoğun ilgi görüyor

Yenimahalle ilçesinin büyük bir kısmını oluşturan mahallesi Batıkent'te ABB Başkanı Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın katılımı ile açılan alan vatandaşların yeni uğrak noktası oldu. İçindeki sportif ve yeşil alan ile beraber pek çok aktivite gerçekleştirme imkanı sunan Rekreasyon alanına Ankara halkı tam not verdi.

BAŞKAN YAVAŞ'TAN YEŞİLE YATIRIMA DEVAM MESAJI

Aileleri ile hafta sonlarını ve boş vakitlerini burada değerlendiren vatandaşların yoğun bina yapısının olduğu bir bölgede geniş bir açık alan kullanmaktan memnun oldukları öğrenildi. Batıkent Rekreasyon Alanının insanlar tarafından çok sevildiği ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından paylaşılan video ile de gözler önüne serildi.

Başkan Yavaş “Burası bölgenin en değerli arazilerinden birine yaptığımız Batıkent Rekreasyon Alanı. Artık yemyeşil, cıvıl cıvıl ve içinde Ankaralılar güzel vakit geçiriyor. Betona değil, yeşile yatırım yapmaya devam edeceğiz” diyerek 2. ABB Başkanlık döneminde de benzer atılımların gerçekleşeceğini duyurmuş oldu.

VATANDAŞLAR ALANI BEĞENDİ

Alanı ziyaret eden vatandaşlardan bazıları ilk defa geldikleri Batıkent Rekreasyon Alanını yerinde bir çalışma olduğunu nitelendiren ifadelerde bulundu. Alana daha önceden gelen bir vatandaşta bu arazinin önceden bir boş bir yer olduğunu ve bu şekilde değerlendirilmesinden dolayı emeği geçenlere teşekkür eden cümleler kurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Atılım Üniversitesi Tiyatro Topluluğu Kafamda oyununun ilk gösterimini yaptı

Atılım Üniversitesi Tiyatro Topluluğu Kafamda oyununun ilk gösterimini yaptı