AFAD Ankaralılara son dakika SMS gönderdi! 5 milyon kişiye tarih verilerek uyarı mesajı gönderildi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Ankara'da yaşayan vatandaşlara özel mesaj gönderdi. Kentte ekiplerin teyakkuzda olduğu hava olaylarına karşı dikkatli olunması istendi.

AFAD Ankaralılara son dakika SMS gönderdi! 5 milyon kişiye tarih verilerek uyarı mesajı gönderildi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Ankara'da vatandaşlara özel mesaj gönderdi. Ankara'da yaşayan 5 milyon 663 bin kişiyi uyaran AFAD, gönderdiği kısa mesaj ile Ankaralıların dikkatini çekti.

Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından vatandaşlara gönderilen kısa mesajda kuvvetli ve tam fırtına uyarısı yapılırken Ankaralıları Ankara Valiliği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de uyarmıştı. Havaların soğumaya başlaması ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yeni açıklamalar gelmeye devam ederken Ankara'da beklenen olumsuz hava koşulları kapsamında da vatandaşların dikkatli olması isteniyor.

AFAD'DAN ANKARALILAR İÇİN KRİTİK UYARI GELDİ

Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Başkent Ankara'da 25 Kasım Cumartesi ve 26 Kasım Pazar günleri etkili olması beklenen sağanak ve fırtınaya ilişkin uyarı yayımladı. AFAD, Ankara'da beklenen fırtınanın getirebileceği olumsuz şartlar için Başkent halkını uyarırken gönderilen kısa mesajda ''Meteorolojiye gore ilinizde yarın kuvvetli ve tam fırtına bekleniyor. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olun.'' ifadeleri yer aldı.

ekran-goruntusu-2023-11-25-104948.png

Ankara Valiliği ve ABB de Ankara'da beklenen sağanak ve fırtınanın hafta sonu boyunca etkili olacağını bildirdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER