AKOM Ankara için kuvvetli yağış uyarısında bulundu

Uzun bir süre yağışların esir aldığı Ankara'da yağmurlu günlerin yeniden geleceği öğrenildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Afet isleri Dairesi Başkanlığı vatandaşları yaşanması beklenen muhtemel olumsuzluğa karşı uyardı.

AKOM Ankara için kuvvetli yağış uyarısında bulundu

Başkent Ankara son yılların bahar yağışı en yoğun olan dönemlerinden birisini yaşıyor. Son 1 aydır devam eden yağışlar aşırı sıcaklardan dolayı tedirgin olan çitçileri rahatlatırken şehir hayatında bir takım aksaklıklar meydana gelmesine neden oluyor.

ANKARA BİR KEZ DAHA KUVVETLİ YAĞIŞA MARUZ KALACAK

Geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağışın ardından sıcaklar geri gelmişti. Günlerde süren ve yer yer hayatı durma noktasına getiren yağmurların bir daha gelip gelmeyeceği sorusu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından cevaplandı. Meteoroloji kaynaklarının kentte Perşembe gününden itibaren yağışların yeniden yağmaya başlayacağı tahmini sonrasında şehir için önemli bir sağanak yağış uyarısı geldi.

AKOM Ankara için kuvvetli yağış uyarısında bulundu

AKOM'DAN ANKARA İÇİN UYARI PAYLAŞIMI

ABB'ye bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren AKOM tarafından yayınlanan uyarı metninde yarın saat 15:00'dan itibaren kent merkezinde yoğun bir yağış beklentisini içinde olunduğu bildirildi. Yaşanması muhtemel durum ile ilgili yayınlanan mesajda “Ankara'da tüm merkez İlçeleri kapsayan kuvvetli yağış uyarısı verilmiştir. Yağışın yarın öğlen saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor” denildi. Yeni günün ilk saatlerine kadar etkisini göstermesi beklenen yağışın nasıl bir etki bırakacağı merak konusu oldu. Söz konusu yağışa karşı vatandaşların olumsuz bir durumla baş başa kalmaması için tedbirlerini alması gerektiği vurgulandı.

SONRAKİ HABER