ANASAYFA Ankara Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden vatandaşlara dolandırıcılara karşı uyarı!

Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden vatandaşlara dolandırıcılara karşı uyarı!

Bugün Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından dolandırıcılık vakalarına ilişkin vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden vatandaşlara dolandırıcılara karşı uyarı!

Akyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün artan dolandırıcılık konuları ile ilgili broşür dağıtarak, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı. Kişilerin özellikle de dolandırıcılar tarafından belirlenen bazı yöntemler ile dolandırılmaması için dikkat edilmesi gereken konulardan bahsedildi. 

Yaz aylarının da gelmesi ile birlikte tatil için uygun fiyat imkanı verilerek vatandaşların dolandırılmaya çalışıldığından bahseden Emniyet Müdürlüğü ekipleri konuya dair açıklamalara yer verdi. Yapılan açıklamalarda herhangi bir şekilde bu tür uyarıları alan vatandaşların polis ekiplerine ihbarda bulunması gerektiği belirtildi.

DOLANDIRICILIK VAKALARINA KARŞI VATANDAŞLARA UYARILARDA BULUNULDU!

Cuma namazı çıkışında vatandaşlarla bir araya gelen polis ekipleri, özellikle internet ve SMS ile yapılan dolandırıcılık yöntemlerine dikkat çekti. Ekipler tarafından dağıtılan broşürlerde internetten alışveriş, araç kiralama, tatil rezervasyonu gibi konularda uyarılar yer aldı. Polisler para, hediye teklif eden internet bağlantılı mesajlar ile sahte icra takibi mesajlarına itibar edilmemesi gerektiğini de ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Trabzon tanıtım günleri etkinliği düzenlenecek

Ankara'da Trabzon tanıtım günleri etkinliği düzenlenecek