Altındağ'da 3 katlı kafede yangın: 2 kat kullanılamaz hale geldi

Ankara’nın Altındağ ilçesi Hamamönü semtinde bulunan bir kafede gece saatlerinde yangın çıktı. Yangın ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiyece söndürülürken kafenin 2. ve 3. katı kullanılamaz hale geldi.

Altındağ'da 3 katlı kafede yangın: 2 kat kullanılamaz hale geldi

Ankara’nın Altındağ ilçesinin tarihi semtlerinden olan Hamamönü’nde gece saatlerinde yangın paniği yaşandı. Hacettepe Mahallesi'nde Sarıkadı Sokağı'nda bulunan bir kafede yangın çıktı. Durumun fark edilmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu.

Fritözden çıktığı düşünülen yangın ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibi tarafından söndürüldü. Ancak 3 katlı kafenin 2. ve 3. katlarında büyük maddi hasar oluştu. Kullanılmaz hale gelen bu katlarda yangının etkisi fazla oldu.

FRİTÖZ NEDENİYLE YANGIN ÇIKTI İDDİASI

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Hamamönü semtinde bir kafede yangın çıktı, yangın sonucunda maddi hasar meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara'nın Altındağ ilçesi Hacettepe Mahallesi'nde Sarıkadı Sokağı'nda bulunan bir kafede fritöz nedeniyle yangın çıktı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Altındağ'da 3 katlı kafede yangın: 2 kat kullanılamaz hale geldi

2 KAT KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı. Çıkan yangın sonucunda 3 katlı kafenin 2'nci ve 3'üncü katı kullanılmaz hale geldi.

Yangından dolayı kafede oldukça büyük maddi hasar oluştu. Olaya ilişkin inceleme başlatılırken itfaiye ekibi yangının çıkış nedenine dair kesin tespit için araştırma yaptı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER