Altındağ'da evine giren 3 kişinin darbettiği yaşlı adam yaşam mücadelesini kaybetti

Altındağ'da evine giren 3 kişinin darbederek yaraladığı yaşlı adam hastanede vermiş olduğu 10 günlük yaşam savaşını kaybetti. 79 yaşındaki yaşlı adamın vefat haberi büyük üzüntüye neden oldu.

Altındağ'da evine giren kişilerin dabettiği yaşlı adam vefat etti

Altındağ'da yaşanan olayda 79 yaşındaki yaşlı adamın evine giren 3 kişi tarafından darp edilmesi nedeniyle yaralanmıştı. Kendisinden para isteyen kişilere parasının olmadığını söylemesi nedeniyle darp edildiği iddia edilen yaşlı adam 30 Ekim'de yaşanan olayda başına aldığı darbeler nedeniyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

YAKALANAN 3 ŞÜPHELİ SUÇLARINI İTİRAF ETMİŞTİ!

Ankara’nın Altındağ ilçesinde 79 yaşındaki Erol Çetin, evine giren 3 kişi tarafından 30 Ekim tarihinde darbedilip gaspa uğradı. Ağır yaralanan Çetin, tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti.
Olay, 30 Ekim tarihinde Kale Mahallesi Altıntaş Sokak’taki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tek başına yaşayan E.Ç.'nin (79) evine giren 3 kişi para istedi. E.Ç.’Nin parası olmadığını söylemesi üzerine şahıslar, yaşlı adamı ‘başından’ darbetti.

Polis ekiplerince yapılan kamera incelemelerinde şüphelilerin M.Ç. (15), E.D. (18) ve R.A. (24) olduğu tespit edildi. Zanlılar gözaltına alınarak ifadelerinde suçu kabul etti. Yaşları küçük olan 2 şüpheli Çocuk Şube Müdürlüğüne, R.A. ise Gasp Büro Amirliğine teslim edildi.

Mahkemeye sevk edilen R.A., ‘gasp’ suçundan tutuklandı. Beyin kanaması şüphesiyle Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Erol Çetin ise dün hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Altındağ'da evine giren 3 kişinin darbettiği yaşlı adam yaşam mücadelesini kaybetti

MAHALLELİ YAŞANANLARI ANLATTI!

Çetin’i mahalleli olarak çok sevdiklerini ifade eden Serdar Altundağ, "Yardıma muhtaç bir insandı, kimsesi yoktu. Emekli maaşıyla geçiniyordu, bekar evi vardı. Sosyal yardımlarla da geçiniyordu. Elimizden geldiği kadar yardım ediyorduk.

Mesela ekmeği, suyu karşılıyorduk. Ama ücretini veriyordu, öyle bağış olarak kabul etmiyordu. Biz gece vakti yattığımız için ancak sabahleyin öğrenebildik. Polisleri olay yerinde görünce sorduk, bir olay mı vardı diye. Onlar da Erol dedenin evine hırsızlar girdi, Erol dedeyi darbettiler, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırdılar dedi."

Yardım kuruluşunda görevli bir kişiye durumu bildiklerini söyleyen Altundağ, yardım kuruluşunda çalışan kişinin durumu takip ettiğini vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini duyurdu. Hayatını kaybeden kişinin yakını olmadığını ve hiç görmediklerini belirten Altundağ bu nedenle cenazesini getirmelerini beklemediklerini belirtti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER