Ankara Akyurt'ta kaza! 2 kişi yaralandı

Ankara Akyurt'ta bir sürücünün önündeki araca çarpmamak için manevra yapmasıyla otomobil takla attı. Yaşanan kazada 2 kişi yaralandı.

Ankara Akyurt'ta kaza! 2 kişi yaralandı

Ankara'nın Akyurt ilçesinde önündeki otomobile çarpmamak manevra yapınca araç takla attı. Yaşanan kazada araçta bulunan bir kişi ile sürücü yaralandı.

Ankara’da meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. Önündeki otomobile çarpmamak için manevra yapan sürücünün aracı kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan 1 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Akyurt ilçesi Çankırı Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kırmızı ışığı geç fark eden otomobilin sürücüsü K.T., önündeki otomobile çarpmamak için ani bir manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu araç refüjdeki bariyerlere çarptı ve takla atarak savruldu.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredeki vatandaşlar, kaza olduğunu fark edince yardım etmek için olay yerine koştu. Vatandaşlar, yetkilileri arayarak kaza olduğunu bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü K.T. ile otomobildeki kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Akyurt'ta meydana gelen kazada yaralanan 2 kişinin sağlık durumunun nasıl olduğu merak edildi. Yaralıların sağlık durumu ile ilgili henüz bir bilgiye ulaşılmadı. Ekipler ise kaza ile ilgili inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER