Ankara Altındağ'da başıboş sokak köpekleri küçük çocuğa saldırdı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde başıboş köpekler Sarayönü Caddesi'nde sokakta yürüyen küçük bir çocuğa saldırdı. Çocuğun sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Bugün Ankara'nın Altındağ ilçesinde sokakta yürüyen çocuk, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Çevredeki vatandaşların orada bulunması ve müdahale etmesi çocuk için büyük şans olurken, çocuğun sağlık durumunun da iyi olduğu ifade edildi.

ANKARA'DA SOKAK KÖPEKLERİ KÜÇÜK YAŞLARDAKİ ÇOCUĞA SALDIRDI!

Altındağ ilçesi Sarayönü Caddesi'nde sokakta yürüyen çocuğa bir anda sokak köpekleri saldırdı. Sürü halinde gezen köpekler, yolda yürüyen çocuğun üzerine doğru havlayarak koşmaya başladı. Çevredeki vatandaşların koşmasıyla köpekler kaçarken, küçük çocuk korkmuş bir şekilde yoluna devam etti. Yaşanan olayda çocuğun herhangi bir şekilde yara almaması ise büyük şans oldu.

Bundan birkaç ay önce yine Ankara'da 9 yaşlarındaki bir çocuğa sokak köpekleri saldırmış, saldırı sonucunda küçük çocuk büyük bir yaşam savaşı vermişti. Türkiye'yi yasa boğan bu olayın ardından hastanede yoğun tedavi süreci ile birlikte çocuk bu ölüm kalım savaşında kazanan oldu. Yaşanan bu olayın ardından yetkili isimler tarafından çalışmalar yapılsa da hala benzer durumların yaşanması vatandaşlar tarafından da endişelerin artmasına neden oldu. Yalnızca Ankara'da değil Türkiye'de de benzer sorunlar nedeni ile bu olaylar gündem olmaya devam etti.