Ankara Altındağ'da erkek cesedi bulundu! 15 gün önce hayatını kaybettiği tahmin ediliyor

Ankara Altındağ'da metruk bir evde erkek cesedi bulundu. Cesedin 15 gün önce hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde metruk bir evde 45 yaşındaki bir erkeğe ait ceset bulundu. Adamın ilk belirlemelere göre uyuşturucu madde kullandığı için yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Ankara Altındağ'da 45 yaşındaki bir erkeğin cansız bedenine ulaşıldı. Cesedin 2 hafta önce yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor. Ankara'nın Altındağ ilçesi Hacı Bayram Mahallesi Tayyare Sokak'taki metruk bir evden ağır kokular geldi. Bunun üzerine çevre esnafı, evden ağır koku geldiğini polise bildirdi. Çevredeki esnafın ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi.

Ankara Altındağ'da erkek cesedi bulundu! 15 gün önce hayatını kaybettiği tahmin ediliyor

HAYATINI KAYBEDEN ADAMIN ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Ekipler, ihbar üzerine metruk eve gelerek çalışmalara başladı. İçeriden ses alamayan ekipler, çilingir yardımıyla eve girdi. Ekipler, eve girince 45 yaşındaki bir erkeğin cansız bedeniyle karşılaştı. Yaklaşık 15 gün önce hayatını kaybettiği tahmin edilen ve üzerinden kimlik çıkmayan erkek şahsın çürümüş cesedi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

45 yaşındaki adamın kesin ölüm sebebinin otopsi sonrası belli olacağı öğrenildi. Öte yandan adamın ilk belirlemelere göre uyuşturucu madde kullandığı için hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: İHA