Ankara Altındağ'da kan donduran olay! 77 yaşında eşini ve çocuğunu katletti

Başkent'te yaşanan olay duyanları hayrete düşürdü. Altındağ ilçesinde yaşanan olayda 77 yaşındaki bir şahıs tartıştığı eşini ve erkek oğlunu öldürdü. Söz konusu cinayetin ardından zanlı yakalandı.

Ankara'da yaşanan cinayetin ayrıntıları belli oldu. Edinilen bilgiye göre söz konusu cinayet gündüz saatlerinde gerçekleşti. 77 yaşındaki bir kişi henüz neden kaynaklandığı bilinmeyen bir sebepten dolayı 71 yaşındaki eşi ve 31 yaşındaki erkek oğlu ile tartışmaya başladı.

77 YAŞINDA KATİL OLDU

Tartışma daha da büyüdü ve 77 yaşındaki adam olayın ardından silahla eşini ve oğlunu vurdu. Yaşlı kadın ve oğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Silah seslerinin ardından ne olduğunu anlamayan ve korkuya kapılan mahalle sakinleri olay yerine gidince acı tablo ile karşılaştı. Silahla vurulan kadın ve oğlunun cansız bedenini gören mahalle sakinleri hızlı bir şekilde olay yerine sağlık ve emniyet ekiplerini çağırdı.

Ankara Altındağ'da kan donduran olay! 77 yaşında eşini ve çocuğunu katletti

MAHALLE SAKİNLERİ BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Eşini ve oğlunu katleden 77 yaşındaki adam cinayetin ardından evden kaçarken, olay yerine gelen emniyet ekipleri zanlıyı sokakta yakaladı. Silahla katledilen kadın ve oğlu olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından işlemlerin yapılması için morga götürüldü. Emniyet birimleri hakkında işlemler yapmak için 77 yaşındaki adamı götürdü. Olayın yaşandığı bina ve mahallede yaşayan vatandaşlarda duyduklarında inanamadıkları olaydan dolayı şok içinde olduklarını ifade eden cümleler kurdular. Olay ile ilgili adli süreç devam ediyor.

SONRAKİ HABER