Ankara Altındağ'da yaşanan kazada faciadan kıl payı dönüldü

Başkent Ankara'da her gün farklı bir kaza yaşanıyor. Yaşanan kazalardan bazıları kameralar tarafından her detayıyla an be an kaydediliyor.

Bu kapsamda Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşanan bir kazada yürekler ağızlara geldi. Normalden çok daha şiddetli bir şekilde yolda giden bir araç aşırı hızdan dolayı kontrolünü kaybetti ve savruldu.

YÜREKLERİ AĞIZLARA GETİREN ANLAR YAŞANDI

İstanbul yolunda yaşanan kaza süratten dolayı yoldan savrulan araç hemen yol kenarında bulunan 2 otomobile çok sert bir şekilde çarptı. Çarpışma anından dolayı araçlardan kopan parçalar etrafa savruldu. Yaşanan kazada ise bir şahsın nasıl saniyeler ile kazadan kurtulduğu güvenlik kamerasında görüldü.

Kazadan saniyeler önce bir hat dolmuşu yolcu indirip hareket ediyor. Dolmuştan inen yolcu ise ucu ucuna son sürat gelen aracın altında kalmaktan kurtuluyor. Yaşanan kazada bir can kaybının olmaması en büyük teselli oldu.

KAZANIN NEDENİ BİLİNMİYOR

Normalden kat be kat fazla hızlı gelen aracın hangi nedenden dolayı kontrolününün kaybedildiği bilinmiyor. Kameralara da yansıyan kazanın sebebinin araç mı yoksa sürücü mü kaynaklı olduğunun inceleme sonrasında belli olması bekleniyor. Konu ile ilgili araçları hasara uğrayan kişilerde ilgili makamlara gerekli başvurularda bulundu.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER