ANASAYFA Ankara Ankara Ayaş'ta dev tütün operasyonu! Piyasa değeri 35 Milyon TL

Ankara Ayaş'ta dev tütün operasyonu! Piyasa değeri 35 Milyon TL

Kentin dört bir yanında günün her anında teyakkuzda olan ekipler önemli bir operasyon başarısına daha imza attı. Bu kapsamda bir tırda ele geçirilen malzemeler şok etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Ayaş'ta dev tütün operasyonu! Piyasa değeri 35 Milyon TL

Türkiye'de günümüzde en önemli ve yaygın suçlar arasında kaçakçılık yer alıyor. Yasa dışı yollardan temin ettikleri ürünlerden gelir etmek isteyen şahıslara anında müdahale ediliyor.

Ankara'da çalışmalarını sürdüren ekipler kaçak tütün ve malzeme operasyonu gerçekleştirdi. Söz konusu malzemelerin piyasa sürüleceği bilgisini alan ekipler kontrollerini sıklaştırdı ve aracı yakalamak için harekete geçti. Ankara İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin söz konusu malları piyasaya sürmeden Ayaş'ta yakaladıkları açıklandı.

AYAŞ'TA ŞÜPHELİ TIR DURDURULDU

Mallar ile ilgili gelen bir bilgi de piyasa değerlerinin yüksek tutarı oldu. Emniyet birimlerinin Ayaş'ta durduğu şüpheli tırda çıkan kaçak tütün ve elektronik malzemelerin piyasa değeri 35 Milyon TL olarak ifade edildi. Söz konusu malları sergileyen ekipler, aracın sürücüsünü de gözaltına aldı.

Araçta ele geçirilen malzemelerin listesi şu şekilde;

5 bin 282 adet kablosuz kulaklık

5 ton kıyılmış tütün

2 bin 48 adet giyecek ve aksesuar malzemesi

77 adet çeşitli muhtelif elektronik malzeme

EKİPLER TEYAKKUZDA

Ankara'da sıklıkla kaçakçılık operasyonlarının gerçekleştirildiği gözlerden kaçmıyor. Söz konusu operasyonlar ile Ankara genelindeki ekiplerin aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü vurgulanıyor. Eş zamanlı ve şehri kapsayan operasyonların aynı şekilde sürmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fransa kanser tehlikesi nedeniyle teflon tavayı yasaklamaya hazırlanıyor!

Fransa kanser tehlikesi nedeniyle teflon tavayı yasaklamaya hazırlanıyor!