ANASAYFA Ankara Ankara bayramda hayalet şehre dönüştü! Sokaklar bomboş kaldı

Ankara bayramda hayalet şehre dönüştü! Sokaklar bomboş kaldı

Başkent Ankara, Ramazan Bayramı nedeniyle bomboş kaldı. 9 günlük tatilin ardından Ankara adeta hayalet şehre dönüşürken kentin sokaklarının boş kalması da dikkati çekti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara bayramda hayalet şehre dönüştü! Sokaklar bomboş kaldı

Ramazan Bayramı tatili, kamu kurumları için 9 güne çıkarıldı. 9 günlük tatilin açıklanmasının ardından çoğu vatandaş tatile çıkmayı tercih etti. 9 günlük tatil pek çok çalışan için bir fırsat sunarken büyükşehirlerin boş kalması da dikkati çekti. Başkent Ankara'nın memur ve öğrenci şehri olarak adlandırılması ile beraber 9 günlük tatilde kent adeta boş kaldı. 

Ramazan Bayramı tatili ile beraber tatile çıkan vatandaşların ardında Ankara'nın trafiği de rahatlarken kent, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde cadde ve sokakların boşalması ile hayalet şehre dönüştü.

BAŞKENT SOKAKLARI HAYALET ŞEHRE DÖNÜŞTÜ

Başkent Ankara'da 9 günlük tatil nedeniyle Ramazan Bayramı'nın ilk günü cadde ve sokaklar boş kaldı. Kentin en işlek noktalarından olan Atatürk Bulvarı, Talatpaşa Bulvarı, Celal Bayar Bulvarı, İstiklal Caddesi, Anafartalar Caddesi, Mithatpaşa Caddesi, ana arterler ve sokaklardaki sessizlik dron ile havadan görüntülendi. 

Havadan görüntülenen sokakların boş olması dikkati çekerken kentte kalan vatandaşlar hem sıcak havanın hem de boş sokakların tadını çıkardı. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mutlu Aile Yaşam Merkezi Mamaklıların yeni gözdesi oldu! Üyelikler yıllık olarak alınıyor

Mutlu Aile Yaşam Merkezi Mamaklıların yeni gözdesi oldu! Üyelikler yıllık olarak alınıyor