Ankara Beypazarı'nda elektrik kesintisi yaşanacak

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yaşayanlar için yeni bir uyarı geldi. Yarın Beypazarı ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Ankara Beypazarı'nda elektrik kesintisi yaşanacak

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yarın elektrik kesintisi uygulanacak. Beypazarı'ndaki elektrik kesintisinin hangi saatlerde ve hangi mahallelerde uygulanacağı ise araştırılıyor.

Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşların bazı konularda mağdur olmamaları için yetkililer tarafından duyurular yapılıyor. Beypazarı ilçesinde yaşayanlar için yeni bir uyarı yapıldı. Ankara'nın elektrik dağıtım hizmetini sağlayan EnerjiSA Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), kentte elektrik kesintisi yapmaya devam ediyor. EDAŞ, planlı kesintileri vatandaşlarla paylaşıyor.

Ankara Beypazarı'nda elektrik kesintisi yaşanacak

ELEKTRİK KESİNTİSİ BEYPAZARI'NDA NEREDE OLACAK?

Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması, planlı bakım ve iyileştirme çalışması dolayısıyla 12 Haziran 2024 Çarşamba günü taşra mahalleler ile bazı semtlere elektrik verilemeyecek.

Kesinti, 09.00-10.00 saatleri arasında Dibekören Mahallesi ve ilçenin 303, 306, 304 ve 302. sokaklarında, 09.30-17.00 saatleri arasında Dikmen, Kayabükü, Köşebükü ve Çantırlı mahallelerinde uygulanacak.

EDAŞ, planlı kesintileri vatandaşlarla paylaşarak önceden uyarılarda bulunuyor. Ankara Beypazarı'nda yarın gerçekleşecek olan elektrik kesintisine karşı vatandaşların belirtilen saat aralıklarında dikkatli olması gerekiyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER