Ankara Beypazarı’nda otluk alanda yangın çıktı!

Ankara’nın Beypazarı ilçesindeki bir otluk alanda yangın çıktı. Çıkan yangının sebebi ise henüz bilinmiyor.

Ankara Beypazarı’nda otluk alanda yangın çıktı!

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin yanı sıra vatandaşların ihmalsizliği ve dikkatsizliğinden dolayı yurdun pek çok yerinde yangınlar meydana geliyor. Diyarbakır-Mardin’de çıkan yangınlarda 15 kişinin hayatını kaybetmesi sonrası İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi’ndeki bazı illerdeki ormanlarda da yangın çıkarken geçtiğimiz gün Ankara’nın Kızılcahamam ilçesi Saray Mahallesi’nde de yangın meydana gelmişti. Ekiplerin ve helikopterlerin müdahalesiyle yangın söndürülürken gelen bir bilgiye göre Ankara’nın Beypazarı ilçesinde de yangın çıktığı öğrenildi.

Ankara’da korkutan yangınlar devam ediyor. Başkentin Beypazarı ilçesindeki bir otluk alanda yangın meydana geldi. Sebebi henüz bilinmeyen yangına ekipler müdahale etti.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Ankara’nın Beypazarı ilçesinin Rüstempaşa Mahallesi Maşat bayırındaki bir otluk alanda yangın çıktı. Çıkan yangının sebebi henüz bilinmezken bölgeye ekipler yönlendirildi.

Beypazarı’ndaki Rüstempaşa Mahallesi Maşat bayırındaki otluk alanda çıkan yangına, yönlendirilen itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu Maşat bayırındaki otluk alanda, sebebi henüz bilinmeyen yangın söndürüldü.

Beypazarı’nda Rüstempaşa Mahallesi Maşat bayırındaki otluk alanda çıkan ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangının çıkış sebebi ise araştırılmaya başlandı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER