Ankara Beypazarı'nda sağanak yağış! Vatandaşlar zor anlar yaşadı

Ankara Beypazarı ilçesinde şiddetli yağış etkili oldu. Yağışa dışarıda yakalanan vatandaşlar ise zor anlar yaşadı.

Ankara Beypazarı'nda sağanak yağış! Vatandaşlar zor anlar yaşadı

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Vatandaşlar, şiddetli yağıştan kaçmak için kapalı alanlara sığındı.

Son günlerde birkaç şehirde şiddetli yağış yaşanıyor. Ankara Beypazarı'nda da bugün sağanak yağış etkili oldu. Sağanak yağış sonrası pek çok olumsuzluk meydana geldi. Beypazarı ilçesinde etkisini gösteren sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. İlçe merkezinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintisi oluştu. Şiddetli yağış dolayısıyla araçlar ilerlemekte zorlandı, vatandaşlar iş yerlerine ve kapalı alanlara sığındı. Meteoroloji verilerine göre, ilçede metrekareye 16,2 kilogram yağış düştü.

Ankara Beypazarı'nda sağanak yağış! Vatandaşlar zor anlar yaşadı

"SOKAKLARDAN GEÇMEK ADETA İMKANSIZ OLDU"

İlçe sakinlerinden Enver Atak, Beypazarı ilçesinde hayatı etkileyen yağış sonrası açıklamada bulundu. Sokaklardan geçmenin imkansız olduğunu belirten Enver Atak, "Şiddetli yağmur yağdı, sokaklardan geçmek adeta imkansız oldu. Dükkanlara ve kapalı alanlara sığındık" diye konuştu.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara ve çevresindeki illeri uyararak, yarın kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarılarda bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER