Ankara Beypazarı'nda yunus ekiplerinden trafik denetimi

Son dönemde artan kazalar sonrasında trafik denetimleri yurt genelinde sıkılaştırılırken bu denetimlerden biri de Beypazarı'nda yapıldı. Beypazarı - Nallıhan arasında Yunus ekipleri denetim gerçekleştirdi.

Ankara Beypazarı'nda yunus ekiplerinden trafik denetimi

ANKARA (AA) - Yurt genelinde yaşanan ölümlü trafik kazalarının sayısında yaşanan artış sonrasında trafik denetimlerinin arttırılmasına karar verilmişti. Trafik polisleri yurt genelinde denetimlerini arttırırken Yunus ekipleri devreye girmiş ve denetimlerde destek vermeye başlamıştı.

Alınan karar kapsamında bu denetimlerden biri de Beypazarı'nda gerçekleştirildi. Yunus ekipleri Ankara Beypazarı ilçesinde denetime çıktı. Beypazarı-Nallıhan arasında ulaşımı sağlayan kara yolunun Başağaç Mahallesi mevkisinde kurulan kontrol noktası ile araçlarda arama yapıldı.

ANKARA BEYPAZARI'NDA TRAFİK DENETİMİ SIKILAŞTIRILDI!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yunus ekipleri trafik denetimi gerçekleştirdi. Ekipler, Beypazarı-Nallıhan arasında ulaşımı sağlayan kara yolunun Başağaç Mahallesi mevkisinde durdurdukları araçlarda arama yaptı.

Ankara Beypazarı'nda yunus ekiplerinden trafik denetimi

Yunus timleri durdukları araçlarda evrak kontrolü yaparak yine araç araması gerçekleştirdiler. Yunus polisleri kontrol ettikleri araç sahiplerine kurallara uymaları yönünde uyarılarda bulundu. Ekiplerin denetimlere devam edeceği belirtilirken tüm sürücülerin hem kendileri hem de sevdikleri kişilerin güvenliğini sağlamak için trafik kurallarına uymaları istendi.

Yapılan denetimlerde trafik kurallarına uymayan araç sürücülerine ceza yazılırken özellikle de emniyet kemeri ve hız sınırı konusunda araç sürücüleri uyarıldı. Sürücülerin hız sınırına kesinlikle uymaları istendi.

SONRAKİ HABER