ANASAYFA Ankara Ankara bir kadının market otoparkında yaptıkları pes dedirtti!

Ankara bir kadının market otoparkında yaptıkları pes dedirtti!

Olayın adresi Çankaya oldu. Edinilen bilgiye göre bir kadın, otoparkta bir otomobilin çıkışını engellediğini iddia ederek araca saldırdı. Kadının yaptığı saldırı sonucu araçta maddi hasar meydana geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara bir kadının market otoparkında yaptıkları pes dedirtti!

Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında gerçekleşen olayın adresi Ankara'nın Çankaya ilçesinin yoğun mahallelerinden olan Öveçler oldu. 

ÖNCE YUMURTA ATTI SONRA ÇARPTI

Vatandaşların cep telefonları ile an be an kaydettikleri olayda bir kadının sinirlerine hakim olamayarak orada bulunan başka bir araca önce yumurta ile saldırdı ardından araca çarptı. Marketten aldığı yumurtaları teker teker sinirlendiği araca atan kadın pes dedirtti. Yaşanan olayda epey bir derecede gergin olduğu gözlemlenen kadın daha sonrasında olay yerinden aracına binerek ayrıldı.

CEZA ALMASI BEKLENİYOR

Çevredeki insanların bakışları arasında olay yerinden kaybolan kadının yaptıkları ise cep telefonu ile kayda alınması ile gündem oldu. Söz konusu zarar gören aracın sahibinin yasal yollara başvurup mağduriyetini gidermek için adımlar atması beklenirken kadının bir ceza alıp almayacağı merak edilmeye başlandı.

Telefon ile çekildiğinin farkında olan ve aracı ile çıkamadığı için diğer araca maddi olarak zarar veren kadının saniye saniye yaptıkları kayda alınırken daha sonrasında sinirli bir  şekilde cümleler söylediği görüldü. Bir türlü yatışamayan ve araca çarparak marketten uzaklaşan kadının başka bir araca ya da bir kişiye çarpmadan marketten gitmesi en büyük tesellilerden birisi oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TESK Başkanı Palandöken'den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

TESK Başkanı Palandöken'den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı