ANASAYFA Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi Lozan Barış Antlaşması'nın 100. Yıl Dönümü'nde Göksel konseri düzenleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi Lozan Barış Antlaşması'nın 100. Yıl Dönümü'nde Göksel konseri düzenleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte yaz konser programlarına duyurmuştu. devam ederken yeni bir konser duyurusuna yer verdi. Belediye, Lozan Barış Antlaşması'nın yıl dönümüne özel konser düzenleyeceğini açıklarken detayları da paylaştı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Lozan Barış Antlaşması'nın 100. Yıl Dönümü'nde Göksel konseri düzenleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi Lozan Barış Antlaşması'nın 100. Yıl Dönümü'nde Göksel konseri düzenleyecek - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) sosyal belediyecilik anlayışını sürdürüyor. ABB, çeşitli konserleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ederken kentte yapılacak pek çok etkinliği de resmi internet sitesi üzerinden paylaşmaya devam ediyor.

Ankaralılar burada buluşuyor! TIKLA SENDE KATIL

ABB, Başkent Ankara'da Yaz Konserleri programı kapsamında vatandaşları günün stresinden uzaklaştırırken yeni açıklamalara da yer vermeye devam ediyor. Lozan Barış Antlaşması'nın 100. Yıl Dönümü'ne özel program düzenleyeceğini bildiren ABB'den yeni bir konser takvimi açıklaması geldi.

ABB'DEN LOZAN BARIŞ ANTLAŞMASININ 100. YIL DÖNÜMÜ'NE ÖZEL KONSER

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, Başkan Mansur Yavaş'ın liderliğinde pek çok etkinliğe imza atıyor. Kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, Lozan Barış Antlaşması'nın 100. Yıl Dönümü'ne özel şarkıcı Göksel'i başkentlilerle bir araya getireceğini açıkladı.

ANKARA'DA GÖKSEL RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 24 Temmuz Pazartesi günü saat 20.30'da Gençlik Parkı'nda Göksel konseri düzenleyeceği öğrenildi. Gençlik Parkı'nda gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÖTV'siz araç satışında son dakika! Toyota modellerinde 357 bin liradan satışlar onaylandı

ÖTV'siz araç satışında son dakika! Toyota modellerinde 357 bin liradan satışlar onaylandı