Ankara Büyükşehir Belediyesi mesleki eğitim programlarını yeniledi! Ön Muhasebe ve Muhasebe Kurs kayıtları başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki eğiti programlarını başkent halkı ile buluşturmaya devam ediyor. Ankara'daki işsizlik sorunu ile mücadele kapsamında istihdama destek olan belediyeden ön muhasebe ve muhasebe kursu ile ilgili olarak duyuru geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi mesleki eğitim programlarını yeniledi! Ön Muhasebe ve Muhasebe Kurs kayıtları başlıyor

Türkiye'deki işsizlik sorunu ile mücadele kapsamında istihdam projeleri geliştirilmeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de işsizlik sorunlarına çözüm olması için vatandaşın istihdamına katkı sunmak amacıyla çeşitli kurslar düzenlemeye devam ediyor.

ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamaya göre ''Ön Muhasebe ve Muhasebe Kursları''nın başlayacağı öğrenildi. ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında ''Başkentte istihdamın artırılması amacıyla gerçekleştirdiğimiz mesleki eğitimlerimize yenilerini ekledik.'' ifadelerine yer verilirken kursların ücretsiz olduğu duyuruldu.

ABB'DEN ÜCRETSİZ ÖN MUHASEBE VE MUHASEBE KURSU

Ankara'da yaşayan vatandaşların kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sunana ABB, istihdamın artması amacıyla mesleki eğitimlerine bir yenisini daha ekleyerek ücretsiz olarak başkent halkına sunacağını açıkladı. ABB tarafından yapılan açıklamaya göre;

  • 357 saatlik ücretsiz “Ön Muhasebe Eğitimi" için detaylar;

Başlangıç: 9 Ekim 2023 Bitiş: 8 Aralık 2023 (9 Hafta)

  • 252 saatlik ücretsiz "Genel Muhasebe Eğitimi" için detaylar;

Başlangıç: 9 Ekim 2023 Bitiş: 21 Kasım 2023 (6,5 hafta) olacak şekilde açıklandı.

ekran-goruntusu-2023-09-26-184218.png

Her iki eğitim için gerekli nitelikler de ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda sıralandı. Buna göre başvuru sahipleri için açıklanan koşullar;

  • Kadın veya erkek
  • Aktif olarak çalışmıyor olmak
  • Engel durumu olmayan
  • Adli sicil kaydı bulunmayan olarak sıralandı. Başvuru koşullarını sağlayan kişilerin eğitimler için kayıt yaptırabileceği açıklandı.

abb-muhasebe.jpeg

Ön Muhasebe başvuruları için; ''https://forms.ankara.bel.tr/on-muhasebe''
Genel Muhasebe başvuruları için; ''https://forms.ankara.bel.tr/genel-muhasebe'' adresinin ziyaret edilmesi gerektiği kaydedildi. İletişim için 0312 507 42 44 numaralı hattın araması gerektiği ve gerekli bilgilerin de alınabileceği kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER