ANASAYFA Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi sokak köpekleri merkezi şikayet hattı telefon numarası

Ankara Büyükşehir Belediyesi sokak köpekleri merkezi şikayet hattı telefon numarası

Ankara'daki başıboş sokak köpekleri ile ilgili olarak tartışmalar hız kesmeden devam ediyor. Tartışmaların devam ettiği dönemde kentteki başıboş sokak köpeği sayısı da açıklandı. Açıklanan rakamların ardından gözler sokak köpekleri merkezi olarak da bilinen toplatma merkezlerinin iletişim numaralarına çevrildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi sokak köpekleri merkezi şikayet hattı telefon numarası

Haberankara.com Özel haber - Türkiye'de başıboş sokak köpekleri ile ilgili tartışmalar her geçen gün alevleniyor. Keçiören ilçesinde 9 yaşındaki bir çocuğun başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğraması ile beraber şikayetlerini dile getiren vatandaşlar bir yandan da arama motorlarında ‘’Ankara sokak köpekleri şikayet hattı, CİMER köpek şikayet, Ankara Köpek toplama, Ankara Büyükşehir Belediyesi Köpek merkezi şikayet telefon, Sokak köpeği şikayet, Ankara sokak köpekleri
şikayet hattı?'' sorularına yanıt arıyor. 

Söz konusu araştırmalar Ankara'da toplam başıboş sokak köpeği sayısının açıklanması ile gündem olurken ‘’Ankara Büyükşehir Belediyesi sokak köpekleri merkezi şikayet hattı telefon numarası'' araştırmaları da arttı. 

ANKARA'DA BAŞBOŞ SOKAK KÖPEĞİ SAYISI AÇIKLANDI

Milliyet'inin haberine göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara'da kaç başıboş köpek olduğu açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafında paylaşılan verilere göre Ankara'da 90 bin sokak köpeği bulunuyor. Üremeye devam eden sokak köpeklerinin kısırlaştırılması talebi ise hayvanseverler ve talepleri devam edenler arasında tartışmaya yol açıyor. 

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOKAK KÖPEKLERİ MERKEZİ ŞİKAYET HATTI TELEFON NUMARASI

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) resmi internet sitesi üzerinde yer alan “E-Pati” uygulamasıyla vatandaşlar; Başkent 153 hattını arayarak yaralı sokak hayvanlarını ihbar edebiliyor, yaralı hayvanların durumundan online olarak bilgi sahibi olabiliyorlar. 

ALO 153 ihbar numarası üzerinden sokak köpeklerinin toplatılması, yaralı hayvanların tedavi edilmesi için talepte bulunabilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ASO Başkanı Seyit Ardıç ekonomide dijitalleşmenin önemine vurgu yaptı

ASO Başkanı Seyit Ardıç ekonomide dijitalleşmenin önemine vurgu yaptı