ANASAYFA Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi stajyerlerine temel iş sağlığı, güvenliği ve ilk yardım eğitimi verildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi stajyerlerine temel iş sağlığı, güvenliği ve ilk yardım eğitimi verildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde staj yapan öğrencilere yönelik bir eğitim programı düzenlendi. Belediye stajyerlerine temel iş sağlığı, güvenliği ve ilk yardım konuları hakkında eğitim verildiği bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi stajyerlerine temel iş sağlığı, güvenliği ve ilk yardım eğitimi verildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi stajyerlerine temel iş sağlığı, güvenliği ve ilk yardım eğitimi verildi - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), bünyesinde stajyerleri eğitmeye devam ediyor. ABB bünyesinde staj yapan öğrencilere yönelik ‘Temel İş Sağlığı, Güvenliği ve İl Yardım Eğitimi’ düzenlediğini belirten ABB, iş güvenliği için bilin kazanılması ile birlikte risk ve tehlikelerin en aza indirilmesi amacıyla eğitim programı düzenlediğini duyurdu. ABB bünyesinde gerçekleştirilen eğitimin sonunda stajyerlere katılım belgesi verildiği öğrenildi.

ABB’DEN STAJYERLERİNE ÖZEL EĞİTİM PROGRAMI

Ankara Büyükşehir Belediyesi toplum sağlığının korunmasının yanı sıra iş güvenliği ve sağlığının sağlanması amacıyla eğitimler düzenlemeye devam ettiğini belirtirken sosyal belediyecilik anlayışını da sürdürüyor.

ekran-goruntusu-2023-07-20-151204.png

ABB Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından belediye bünyesinde staj yapan öğrencilere yönelik “Temel İş Sağlığı, Güvenliği ve İlk Yardım Eğitimi” düzenlenirken programa 80 kişinin katıldığı öğrenildi. İş güvenliği kültürünün yaygınlaştırılması, görev esnasında yaşanabilecek risk ve tehlikelerin en aza indirilmesi amacıyla Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de gerçekleştirilen eğitimin sonunda stajyerlere Sağlık İşleri Daire Başkanı Mustafa Ünsal tarafından katılım belgesi verildi.

Ankaralılar bu adreste bir araya geliyor! TIKLA SENDE ARAMIZA KATIL

ekran-goruntusu-2023-07-20-151211.png

Gençlerin iş sağlığı ve güvenliği ve konusunda bilgilenmelerini isteyen ABB, bünyesindeki eğitim programlarını geliştirerek devam ettireceğini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni Ercan Havalimanı açıldı! 10 milyon yolcuya hizmet verebilecek!

Yeni Ercan Havalimanı açıldı! 10 milyon yolcuya hizmet verebilecek!