ANASAYFA Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları konser programını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları konser programını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu sene de kentte yaz akşamlarına özel Yaz Akşamları programını düzenleyecek. Konser programı devam ederken Yaz Konserleri programının Çayyolu'nda yapılacağı kaydedildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları konser programını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları konser programını duyurdu! - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki etkinliklerini sürdürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılında yaz konserlerine yeniden başlarken resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir açıklamaya yer verdi. ABB, Ankara'da Yaz Konserleri programını 'Ankara Yaz Akşamları' programı ile devam ettireceğini duyurarak program takvimini paylaştı.

ABB'DEN ANKARA YAZ AKŞAMLARI KONSER PROGRAMI

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, pek çok etkinliğe imza atıyor. Kentteki sosyal etkinliklere de hız kesmeden devam eden ABB, geçtiğimiz yıl başlattığı 'Yaz Konserleri' konseptine bu yılda devam ediyor. ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında Ankara Yaz Akşamları konser programının 'Türki Akşamı' konsepti ile 22 Temmuz Cumartesi 2023 tarihinde vatandaşla bir araya geleceği duyuruldu.

Ankaralılar burada buluşuyor TIKLAYIN

ankara.jpg

Konserler ücretsiz olurken 22 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'da başlayacak programın Çayyolu'nda bulunan Musa Göçmen Senfoni Orkestrası Konser Salonu'nda olacağı kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TDK'dan Türkiyeli kelimesine geri adım! Kaldırıldığını duyurdu!

TDK'dan Türkiyeli kelimesine geri adım! Kaldırıldığını duyurdu!