Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden çiftçiye mazot desteği müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarımı, tarımsal faaliyetleri ve çiftçiyi desteklemeye devam ediyor. Kırsal kesime yönelik çalışmalarına devam eden belediye, çiftçiye mazot desteği müjdesi verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden çiftçiye mazot desteği müjdesi!

Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin yerel bazda en kapsamlı mazot desteğini gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 2024 yılında da çiftçilere mazot desteğinde bulunacağını duyurdu.

Kapsamlı kırsal kalkınma projelerini hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli üreticilere can suyu olacak desteklerini sürdürüyor. ‘Kırsal Kalkınmada Başkent Modeli’ ile örnek çalışmalara imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılında da çiftçilere destek olmaya devam edecek.

KIRSAL KALKINMADA BAŞKENT MODELİ: MAZOT DESTEĞİ BAŞLIYOR

ABB'nin resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden yapılan açıklamada ''2024 yılı Mazot Desteği kapsamında, kendi adına ait traktör ruhsatı ve çiftçi kayıt sistemi belgesi olan üreticilerimize en az 5 dekar ve en fazla 20 dekar üzerinden olmak üzere destekleme yapılacaktır.'' denildi.

abb-mazot-destegi.jpg

Çiftçiye mazot desteği vereceğini açıklayan ABB, başvuruların online olarak alınacağını ve Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıtlı olan çiftçilere destek verileceğini bildirdi.

ekran-goruntusu-2023-11-14-160433.png

Başvuruların ''http://baskenttarim.ankara.bel.tr'' adresi üzerinden alınacağını bildiren ABB, 15 Kasım - 15 Aralık 2023 tarihleri arasında alınacağı kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER