ANASAYFA Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden otobüs klimaları hakkında duyuru!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden otobüs klimaları hakkında duyuru!

Sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak hareket eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki çalışmalarını sürdürüyor. Otobüs klimaları hakkında bir açıklamaya yer veren belediye vatandaşları bilgilendirdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden otobüs klimaları hakkında duyuru!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden otobüs klimaları hakkında duyuru! - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentteki sorunlara çözüm yolu aramaya ve bu konular hakkında da vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Ankara'daki sorunlar ALO 153 üzerinden iletilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuruya yer verdi.

ABB, son dönemde otobüs klimaları hakkında yapılan şikayetleri üzerine harekete geçtiklerini bildirdi. ABB'nin açıklamalarında ''Otobüs Klimaları Hakkında Bilgilendirme'' ifadelerine yer verilirken ''Şikayetlerinizi ve taleplerinizi bize Başkent 153 hattımızdan bildirebilirsiniz.'' ifadelerine yer verildi.

BAŞKENT 153 HATTINDAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ

Başkentlilerin her türlü şikayet ve önerilerini Başkent 153 hattından bildirebilecekleri kaydedilirken son dönemde çağrı merkezine gelen şikayetlerin Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) ve Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTA) hakkında yapıldığı kaydedildi.

EGO bünyesinde görev şoförlerin uyarıldığını kaydeden ABB, şoförlerin vatandaşların taleplerine yerine getirmesi konusunda uyarıldığını bildirdi. ÖHO ve ÖTA'lardaki klima arızaları için harekete geçildiğini bildiren ABB, ivedilikle müdahaleye başlandığını ve cihazların kesintisiz olarak çalışması için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Ankaralılar için ''Şikayetlerini ve taleplerinizi bize Başkent 153 hattımızda bildirebilirsiniz.'' diyen ABB sözlerini sonlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altındağ Belediyesi miniklerin yüzünü güldürdü! Tekvando eğitimi alan 34 çocuk sertifika aldı

Altındağ Belediyesi miniklerin yüzünü güldürdü! Tekvando eğitimi alan 34 çocuk sertifika aldı