ANASAYFA Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesine nereden, nasıl ulaşırım, telefon numarası, mail adresi nedir?

Ankara Büyükşehir Belediyesine nereden, nasıl ulaşırım, telefon numarası, mail adresi nedir?

Ankara Büyükşehir Belediyesine nasıl ulaşacağını merak eden vatandaşların sorgulamaları devam ediyor. Belediyeye ulaşmak isteyen ve çeşitli sorunlarına çözüm bulmak isteyenler araştırmalarına devam ederken belediyenin iletişim kanallarını Haberankara.com okurları için derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesine nereden, nasıl ulaşırım, telefon numarası, mail adresi nedir?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentteki faaliyetlerine devam ediyor. Kentte sosyal, kültürel ve altyapı çalışmalarını sürdüren ABB, Ankaralıların istek ve ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Kentte yaşayan vatandaşlar çeşitli sorun, soru ya da talepleri için ABB ile iletişime geçmek istiyor. ABB'ye ulaşmak isteyen Ankaralılar ise ''Ankara Büyükşehir Belediyesinin telefon numarası nedir, nasıl ulaşılır, nasıl iletişime geçilir?'' sorusuna yanıt arıyor. 

Ankaralılar belediye ile çeşitli konular üzerinden iletişime geçmek isterken dolayısıyla iletişim kanallarını araştırıyor. ABB ile iletişime geçmek isteyen Ankara halkı, Ankara Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi üzerinde yer alan iletişim kanallarını kullanarak işlemlerini kolaylıkla halledebiliyor. Bu çerçevede merak edilenleri de Haberankara.com okurları için derledik. 

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TELEFON NUMARASI NEDİR, NASILŞ ULAŞILIR?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte yaşayan vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinlemek, taleplerini sorun bulmak üzere belediyeye ait İletişim Merkezi ile vatandaşlara hizmet sunmaya devam ediyor. ABB'nin hayata geçirdiği İletişim Merkezi ile evden, iş yerinden, cep telefonunuzdan, şehir dışından belediye ile kolaylıkla iletişim kurma imkanına sahip olabiliyorsunuz. 

ABB'nin iletişim kanalları üzerinden merak ettikleriniz hakkında bilgi almak, herhangi bir konuda talepte bulunmak, çözüme ulaşmasını istediğiniz bir sorununuzu iletmek, borçlarınızdaki gecikme zam toplamlarını ve yıl sonuna kadar ödemeniz gereken toplam borcunuzu öğrenmek, geçmiş dönemlere ait borcunuzu öğrenmek gibi imkanlara sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca istek, öneri ve şikayetlerinizi de iletme imkanınız bulunurken sesli yanıt sistemi ile bilgi almanız da sağlanıyor. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adresi;  Emniyet Mah. Hipodrom Caddesi No: 5 Yenimahalle olarak kayıtlarda yer alırken ABB'nin kep adresi ise ''[email protected]'' olarak kamuoyunun bilgisine sunuldu. ABB'nin resmi internet sitesi üzerinde yer alan bilgi edinme formunu doldurarak belediye ile iletişim sağlayabilmeniz mümkün kılınırken ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan iletişim kanalları da şöyle listelendi;

90 (312) 507 10 00 numarası üzerinden belediye ile iletişime geçebilirsiniz. Belirtilen numara üzerinden; şikayet ve taleplerinizi iletebilir, kültür sanat aktiviteleri gibi faaliyetler hakkında bilgi alabilir, Ankara'yı ilgilendiren her türlü konuyu paylaşmak için iletişim merkezi ile görüşme sağlayabilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halkbank ve Ziraat Bankkart lige dönüyor

Halkbank ve Ziraat Bankkart lige dönüyor