ANASAYFA Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Üniversite Tanıtım ve Tercih Danışmanlığı Günleri başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Üniversite Tanıtım ve Tercih Danışmanlığı Günleri başladı!

İstediği üniversitenin kapısını aralamak adına haziran ayında YKS'de ter döken milyonlarca genç, sonuçların açıklanması ile tercih süreci için harekete geçti. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği üniversite tanıtım günleri de bugün başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Üniversite Tanıtım ve Tercih Danışmanlığı Günleri başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Üniversite Tanıtım ve Tercih Danışmanlığı Günleri başladı! - Haziran 2023 tarihi ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) iki oturumda tamamlandı. Binlerce üniversite adayı YKS'de istediği üniversitenin kapısını aralamak için ter dökerken sınavın ardından sonuçlar da açıklandı. 20 Temmuz tarihinde açıklanan sonuçların ardından tercih süreci için stres başladı. Tercih süreci öncesinde üniversite tanıtım günlerinin de başlayacağını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden (ABB) 'Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri’ etkinliği duyurusu geldi.

ABB ÜNİVERSİTE TANITIM VE TERCİH GÜNLERİ BAŞLADI

ABB'nin tanıtım günlerinin tarihleri belli oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü, '2. Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri'nin 22 - 23 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleşeceğini açıklarken tercih günleri için start verdi.

Ankaralılar burada bir araya geliyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

abb.jpg

ABB'nin resmi internet sitesinde konuyla ilgili yapılan açıklamada Hacı Bayram Mahallesi İstiklal Caddesi Eski Ulus Gençlik Merkezi Ulus metro istasyonu çıkışında yapılacağı kaydedilen 2. Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri'ne akademik ve idari personelin katılım sağlayacağı açıklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elektrikli otomobillerde batarya değişim ücretleri ne kadar?

Elektrikli otomobillerde batarya değişim ücretleri ne kadar?