Ankara Çankaya'da manava giren şahıslar meyve ve sebze çaldılar

Başkent Ankara'da çeşitli hırsızlık olayları yaşanıyor. Son olarak Çankaya ilçesinde manava giren hırsızların meyve ve sebze çaldığı anlar da anbean kameralara yansıdı.

ANKARA (İHA) - Ülkemizde çeşitli asayiş olayları yaşanmaya devam ediyor. Bu olaylar basına konu olmaya devam ederken Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir hırsızlık olayına ilişkin kamera kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde hırsızların kameraları fark ettiği anlar ise gündem oldu.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde manava giren hırsızlar kameraya aldırış etmeden meyve ve sebzeleri poşetlere doldurup kayıplara karıştı. Manav sahibi ise hırsızların görüntülerinin kaydedildiği güvenlik kamerası görüntülerini yayınladı.

ÇANKAYA'DA MANAV HIRSIZLIĞI

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir manavda yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kamerasına yansıdı. Çankaya ilçesi Hoşdere Caddesi'nde meydana gelen olayda manava giren hırsızlar kameraya bakarak meyve ve sebzeleri poşetleyip kameralara aldırış etmeden çaldı. Hırsızların kameralara bakarak meyve sebzeleri poşetlemeleri görenleri hayrete düşürdü.

KAMERAYA ALDIRIŞ ETMEDEN MANAVI SOYDULAR

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızların kameralara bakarak meyve ve sebzeleri alışveriş yapar gibi poşetledikleri görüldü. Hırsızlar, meyve ve sebzeleri poşetlemelerinin ardından kameraya bakarak çaldıkları ürünlerle olay yerinden kaçtı. Manav sahibi güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri basına servis ederken yaşanan olay neticesinde hayretler içinde kaldığını belirtti.

Haberankara.com