Ankara Çubuk'ta babası tarafından silahla rehin alınan çocuk kurtarıldı!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde duyanların tüylerini ürperten bir gelişme yaşandı. Bir baba 7 yaşındaki çocuğunu silahla rehin aldı. Emniyet güçlerinin başarılı operasyonu ile küçük çocuk kurtarıldı.

Ankara'da gece saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Edinilen bilgiye göre psikolojik sorunları ve madde bağımlılığı olduğu öne sürülen bir şahıs 7 yaşındaki çocuğunu silahla rehin aldı.

Olayın kendilerine haber verilmesi ile hızlı bir şekilde olay yerine gelen ve hazırlıklarına başlayan emniyet birimleri şahısla irtibat kurmak için çalışmalarına başladı. İlk olarak şahısla iletişime geçip onu ikna etme çabaları başladı. Söz konusu korku dolu anlar tam 12 saat sürdü. Evladını silahla alıkoyan ve kendi çocuğuna da kötü anlar yaşatan 35 yaşındaki babanın eşinden 2 hafta önce ayrıldığı öğrenildi.

Ankara Çubuk'ta babası tarafından silahla rehin alınan çocuk kurtarıldı!

BABA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Alıkoyduğu çocuğunun da velayeti kendisinde olmayan babanın yaptığı bu hareket mahalle sakinlerine de endişeli anlar yaşattı. Şahsın boşandığı eşinin haber vermesi ile olay yerine gelen emniyet güçleri ikna girişimlerinden sonuç alamayınca müdahale etmek için düğmeye bastı. 12 saat boyunca ikna edilemeyen baba çıkan çatışma sonucu yaralı olarak getirildi.

7 yaşındaki çocuk her hangi bir yara almadan kurtarıldı ve hızlıca hastaneye götürüldü. Omuz ve bacak bölgesinden vurulduğu öğrenilen baba ise önce tedavisinin yapılması için Çubuk'taki devlet hastanesine götürüldü. Şahsın tedavisinin tamamlanmasının ardından hakkındaki adli işlemlerin başlaması bekleniyor.

SONRAKİ HABER