ANASAYFA Ankara Ankara Çubuk'ta meslek edindirme kursuna katılan kadınlara sertifika verildi

Ankara Çubuk'ta meslek edindirme kursuna katılan kadınlara sertifika verildi

Ankara'da kadın eğitimi ve gelişimine destek olmak amacıyla çalışmalar devam ediyor. Ankara'nın Çubuk ilçesinde Aile Destek Merkezi Meslek Edindirme Kursları'na katılan 34 kadın kursiyere sertifika verildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Çubuk'ta meslek edindirme kursuna katılan kadınlara sertifika verildi

Ankara Çubuk'ta meslek edindirme kursuna katılan kadınlara sertifika verildi - Ankara'nın Çubuk ilçesinde çeşitli projelere imza atılmaya devam ediyor. Çubuk ilçesinde bulunan Aile Destek Merkezi (ADEM) Meslek Edindirme Kursları'na katılan 34 kadın kursiyer çeşitli eğitimler aldı. Eğitimlerini tamamlayan 34 kadın kursiyer için bir tören düzenlendi.

Kursları başarı ile tamamlayan 34 kursiyere sertifika verilmek üzere tören düzenlendi. Çubuk Aile Destek Merkezi'nin bahçesindeki törende konuşan Çubuk Kaymakamı Adem Keleş, kurslara katılan kadınların meslek sahibi olarak hayata hazırlandığını ve gelir elde ederek aile bütçelerine katkı sağladıklarını söyledi.

aa-20230721-31735347-31735342-cubukta-meslek-edindirme-kursuna-katilan-kadinlar-sertifikalarini-aldi.jpg

KURSİYERLERE SOSYO-EKONOMİK DESTEK SAĞLANIYOR

Çubuk Kaymakamı Keleş, Kursiyer kadınların her birinin başarı hikayeleri oluşturduğunu dile getirdi. Çubuk Kaymakamı Adem Keleş, kurslarla ilgili verdiği bilgide; "Merkezimiz bugün 5'inci yılını dolduruyor. Bu güne kadar 600'e yakın kursiyerimiz sertifika aldı. Aile Destek Merkezi çok önemli bir hizmeti yerine getiriyor. Burada kursiyerlerimiz sadece bir meslek edinmiyor aynı zamanda sosyalleşiyor, psikolojik destek ve aile hayatı konusunda eğitimler alıyor." şeklinde konuştu.

Ankaralılar burada toplanıyor! TIKLAYIN INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP EDİN

aa-20230721-31735347-31735346-cubukta-meslek-edindirme-kursuna-katilan-kadinlar-sertifikalarini-aldi.jpg

ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ise kadınların yeteneklerini bu kursta ortaya çıkardıklarını belirterek, "Burası aynı zamanda istihdama büyük katkı sağlıyor. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Elimizden gelen tüm imkanlarımızla kursiyerlere destek olacağız" ifadelerini kullandı.

aa-20230721-31735347-31735343-cubukta-meslek-edindirme-kursuna-katilan-kadinlar-sertifikalarini-aldi.jpg

Öte yandan söz konusu eğitim programlarının ilçede devam edeceğini ve kadın ekonomisine katkı sunmaya devam edileceğini bildiren Başkan Demirbaş, kadınları kurslara davet etti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Sincan Törekent yüzme havuzu ücretli mi, haftasonu açık mı?

Ankara Sincan Törekent yüzme havuzu ücretli mi, haftasonu açık mı?