Ankara Çubuk'ta meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı!

Başkent Ankara'da çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak Çubuk ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada da 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Ankara Çubuk'ta meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı!

Trafik kazalarına ilişkin haberler basına yansımaya devam ediyor. Ülkemizin pek çok şehrinde çeşitli trafik kazaları meydana gelirken son olarak Başkent Ankara'da iki otomobilin birbirine çarptığı öğrenildi.

Otomobillerin çarpışması nedeniyle 5 kişinin yaralandığı öğrenilirken kazaya ilişkin detaylar da merak konusu oldu. Trafik kurallarına uymanın büyük bir önem taşıdığının altı çizilirken kazanın Ankara Çubuk ilçesinde meydana geldiği öğrenildi.

ANKARA'NIN ÇUBUK İLÇESİNDE TRAFİK KAZASI

Ankara'nın Çubuk ilçesinde meydana gelen trafik kazasına ilişkin ilk bilgilere ulaşıldı. Ankara'nın Çubuk ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Ankara Çubuk'ta meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı!

M. B.’un kullandığı otomobil, Ankara Bulvarı Eski Şabanözü Kavşağı yakınında, karşı şeritte seyreden F. E. idaresindeki otomobile çarptı. F. E. idaresindeki otomobilin de park halindeki bir kamyonete çarptığı kazada, araç sürücüleri ile D. B., Z. E. ve B. E. yaralandı.

Ankara Çubuk'ta meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı! - Resim : 2

KAZADA 5 KİŞİ YARALANAN 5 KİŞİ TEDAVİ ALTINA ALINDI

Araçlarda sıkışan yaralılar itfaiye ekibi tarafından çıkarılarak ambulanslarla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ankara Çubuk'ta meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı! - Resim : 3

Kaza yerine gelen Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yetkililerden kaza hakkında bilgi aldı. Yaralıların tedavilerine devam edildiği öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER