Ankara Çubuk'ta zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Başkent Ankara hafta sonuna bir kaza haberi ile uyandı. Kurban Bayramının da olmasının verdiği gerginlik ile araç sahiplerine dikkatli olmaları çağrısı yapılırken, kazalarda en can kaybı ve yaralanmalar olması korkuyu 2 katına çıkarıyor.

Ankara Çubuk'ta zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Konu ile ilgili olarak Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir çok aracın karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada yaralılar olduğu öğrenilirken kazanın oluş şekli de olayın boyutunu gözler önüne serdi.

ARAÇLARA ÇARPARAK DURABİLDİ

Cumhuriyet Mahallesinde seyir halinde yoluna devam eden bir otomobil kontrolünün kaybedilmesi sonucu yoldan çıktı. Karşı şeride geçen otomobil ilk olarak bir minibüse ardından çevredeki park halinde bekleyen bazı araçlara çarptı.

Ankara Çubuk'ta zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Çevredeki vatandaşların büyük bir korku ve panik ile tanık olduğu kazada, olaylara sebebiyet veren aracın şoförü dahil 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekibi 3 yaralıyı tedavilerini yapmak üzere devlet hastanesine götürdü.

KAZA SEBEBİ BİLİNMİYOR

Olay sonrası yolda kısa bir süre trafiğe kapalı kaldı. Ekiplerin gerekli işlemleri tamamlamasının ardından kapalı yol yeniden araç trafiğine açıldı. Kazanın meydana gelme sebebi ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Yapılacak adli soruşturma kapsamında aracın kontrolünün hangi nedenle kaybedildiği sorusunun da yanıtlanması bekleniyor. Aracın herhangi bir arızadan dolayı mı yoksa sürücü kaynaklı bir nedenden ötürü mü kontrolden çıktığı soruşturma sonucu belli olacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER