Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan FETÖ/PDY soruşturması! 15 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalarda, Ankara merkezli 8 ilde 15 şüpheli şahıs hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan FETÖ/PDY soruşturması! 15 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, başkent Ankara'da terör örgütleri ve teröristlere yönelik başarılı soruşturmalarına devam ederek suç ve suçlularla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda Başsavcılık tarafından, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürüttüğü soruşturma tamamlandı.

15 GÖZALTI KARARI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında; örgütün Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nı hedef alarak içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanmasına ilişkin iltisakı ve irtibatı olan 15 şüpheli tespit edildi.

ANKARA MERKEZLİ 8 İLDE GÖZALTI

Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile bağlantılı olduğu tespit edilen 15 şüpheli şahsa yönelik, Ankara merkezli 8 ilde gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, başkentte Ankaralıların huzurunu ve güvenliğini korumak için çalışmalarını sürdürürken, suç ve suçlulara yönelik mücadelesine de devam ediyor.

Ankara'da terör ve terör örgütlerine yönelik yapılan soruşturmalar ve operasyonlar kapsamında, terör örgütleri ve teröristlere göz açtırılmıyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yapılan son soruşturmalarda daha önce de Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilişiği kesilmiş 5 subay, 1 astsubay, 1 askeri öğrenci ile 8 sivil hakkında gözaltı kararı verilmişti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER