Ankara dahil 3 büyükşehirde yasaklı madde operasyonu!

Ankara dahil 3 büyükşehirde yasaklı madde operasyonu düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyon detaylarına ilişkin önemli verileri aktardı.

Ankara dahil 3 büyükşehirde yasaklı madde operasyonu!

Bakan Yerlikaya, yaptığı paylaşımında Ankara, İstanbul ve İzmir'de düzenlenen operasyonlarda 1 milyondan fazla yasaklı maddenin ele geçirildiğini ifade edildi. Operasyonlarda 6 şüpheli yakalandı.

Yapılan operasyonda 1 milyon 913 bin yasaklı madde ile 426 kilogram yasaklı madde yapımında kullanılan kimyasal maddenin ele geçirildiği ifade edildi. Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Ankara, İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirilen operasyonlarda 1 milyon 913 bin adet uyuşturucu hap ve 426 kilogram kimyasal madde ele geçildiğini açıkladı.

YASAKLI MADDEYE KARŞI OPERASYON DÜZENLENDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, EGM Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ile İzmir, İstanbul ve Ankara Emniyet Müdürlükleri koordinesinde; Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu uyuşturucuya karşı operasyon düzenlendi.

Gerçekleştirilen operasyonlarda; 6 şüpheli yakalandı. Ayrıca 1 milyon 913 bin uyuşturucu hap ile 426 kilogram uyuşturucu hap yapımında kullanılan kimyasal madde ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, daha önceki dönemlerde yaptığı açıklamasında yasaklı madde ile ilgili operasyonların hız kesmeden devam edeceğini belirtmişti. Son olarak 3 büyükşehirde yapılan operasyonda 6 şüpheli yakalandı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER