Ankara dahil 7 ilde yapılan göçmen kaçakçılığı operasyonunda 16 gözaltı var!

Ülkemizde kaçakçılık ile mücadele devam ediyor. Kaçaklıkla mücadele devam ederken Ankara dahil 7 ilde göçmen kaçaklığına yönelik operasyon düzenlendiği bildiirldi.

Ankara dahil 7 ilde yapılan göçmen kaçakçılığı operasyonunda 16 gözaltı var!

Ülkemizin güvenlik ve huzurunu sağlamaya yönelik çeşitli asayiş operasyonlarına imza atılıyor. Çeşitli suçlara yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ederken yeni bir operasyon daha düzenlendi. 81 ilde teyakkuzda olan güvenlik güçleri göçmen kaçaklığı ile de mücadelesini sürdürürken bu kez Şanlıurfa merkezli bir operasyona imza atıldığı bildirildi.

Şanlıurfa merkezli 7 ilde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda organizatörlerin tutuklandığı bildirilirken detaylar da kamuoyunun bilgisine sunuldu.

ŞANLIURFA MERKEZLİ GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Şanlıurfa merkezliAnkara, Adana, Konya, İstanbul, Mersin ve Sivas illerinde “Göçmen kaçakçılığı ve insan ticaretiyle mücadele” çerçevesinde 32 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Ankara dahil 7 ilde yapılan göçmen kaçakçılığı operasyonunda 16 gözaltı var!

16 ORGANİZATÖRE TUTUKLAMA

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen operasyon kapsamında 16 yabancı uyruklu organizatörün yakalandığı bildirildi.

Ankara dahil 7 ilde yapılan göçmen kaçakçılığı operasyonunda 16 gözaltı var! - Resim : 2

Operasyonlar sonucu gözaltına alınan organizatörler, işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirilirken ülkemiz genelinde de operasyonların devam edeceği bildirildi. Güvenlik güçleri göçmen kaçakçılığında teyakkuz halinde olduklarını bildirirken 81 il genelinde de denetim, devriye ve operasyonların edinilen bilgiler dahilinde devam edeceği kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER