ANASAYFA Ankara Ankara Ebru Yaşar konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara Ebru Yaşar konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara'da konser duyuruları yapılmaya devam ederken takvimle ilgili bilgiler de sorgulanan konular arasında yer alıyor. Ankaralılar son olarak Ebru Yaşar konserinin duyurulması ile beraber araştırmalarına başlarken Haberankara.com okurları için merak edilenleri derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Ebru Yaşar konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Haberankara.com Özel Haber - Başkent Ankara, birbirinden farklı binlerce etkinliğe ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenen etkinlikler kent halkı tarafından büyük ilgi ile takip edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) konser duyurusu yapmaya devam ediyor. Ankara'daki konser programlarına bir yenisi daha eklenirken duyuru Nallıhan Belediyesi tarafından yapıldı. 

Nallıhan Belediyesi ilçede Ebru Yaşar'ın konser vereceğini ifade ederken şarkıcının hayranları da konsere ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı. Bu kapsamda ''Ankara Ebru Yaşar konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı. Haberankara.com okurları için Ebru Yaşar konseri ile ilgili merak edilenleri derledik.

ANKARA EBRU YAŞAR KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Nallıhan Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile Ebru Yaşar konserinin detayları belli oldu. Nallıhan Belediyesi konsere ‘’Tüm değerli hemşehrilerimiz davetlidir.'' ifadeleri ile davette bulunurken 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20.00'de gerçekleşecek bu konserin ücretsiz olduğu ifade edildi. 

ANKARA EBRU YAŞAR KONSERİ BEDAVA MI?

Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Nallıhan Belediyesinin düzenlediği etkinlikler kapsamında Ebru Yaşar konserinin ücretsiz olacağı duyuruldu. Nallıhan Belediyesi önünde düzenlenecek olan konserin 10 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de başlayacağı öğrenildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güdül Belediyesi İnönü mağaralarında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı

Güdül Belediyesi İnönü mağaralarında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı