Ankara Elmadağ’da bir apartmanda yangın çıktı!

Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki bir apartman dairesinde yangın meydana geldi. Yangının çıkış sebebi ise henüz bilinmiyor.

Başkentte dün öğle saatlerinde meydana gelen ve bir apartman dairesinde meydana gelen yangın yürekleri ağza getirdi. Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki bir apartman dairesinde yangın meydana geldi. Elmadağ’daki apartman dairesinde meydana gelen yangında, apartmanda maddi hasar ortaya çıkarken, yangının çıkış sebebi ise henüz bilinmiyor. Ekipler Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki Yenice Mahallesi’nde bir apartman dairesinde çıkan yangınla ilgili inceleme çalışmalarına da başladı.

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde bir apartman dairesindeki evde çıkan yangın sonucu maddi hasar meydana geldi.

YANGININ SEBEBİ BİLİNMİYOR

Edinilen bilgiler doğrultusunda Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki Yenice Mahallesi'nde bir apartman dairesinde sebebi henüz bilinmeyen bir şekilde yangın meydana geldi. Ankara’nın Elmadağ ilçesinin Yenice Mahallesi’nde yangının çıktığı apartman dairesinde ev, yangının etkisini iyice artırması üzerine kısa sürede alevlere teslim oldu.

İhbar üzerine Ankara Elmadağ’daki Yenice Mahallesi’ndeki apartman dairesinde yangının yaşandığı olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını söndürdü. Yangında yaralanma olmazken, polis Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki Yenice Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın dairesinde yaşanan yangın olayı ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER