ANASAYFA Ankara Ankara Emniyet Müdürlüğü 23 Nisan'da trafiğe kapalı olacak yolları duyurdu!

Ankara Emniyet Müdürlüğü 23 Nisan'da trafiğe kapalı olacak yolları duyurdu!

Bugün Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda 23 Nisan tarihinde trafiğe kapalı olacak olan yollar duyuruldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Emniyet Müdürlüğü 23 Nisan'da trafiğe kapalı olacak yolları duyurdu!

Yarın gerçekleştirilecek olan Ziraat Türkiye Kupası Müsabakası nedeniyle Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalarda Ankara'da bazı yolların trafiğe kapalı olacağı ifade edildi. Konuya ilişkin gelen duyuruda Ankaralı vatandaşlar için hangi saatlerde yolların açık olmayacağı ve alternatif yolların neler olduğu hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

ANKARA'DA YARIN TRAFİĞE KAPALI OLACAK OLAN YOLLAR BELLİ OLDU!

23 Nisan tarihi için Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yarın trafiğe kapalı olacak olan yollar Ankaralı vatandaşlara şu şekilde duyuruldu;

"23.04.2024 tarihinde saat 20.30’da Eryaman Stadyumunda MKE Ankaragücü-Beşiktaş A.Ş. takımları arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Futbol Müsabakası ile ilgili olarak 23.04.2024 tarihinde saat 15.30’dan itibaren müsabaka sona erene kadar;

- İhtiyaç olması halinde 1814. Caddenin Şapka Devrimi Caddesi ile 259. Sokak arasında kalan bölümü (Eryaman Stadyumu ile Referans Ankara Yerleşkesi arası) trafiğe kapatılacağından, vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için basına ve kamuoyuna duyurulur."

Konuya ilişkin yapılan bu açıklamalara göre yarın tamamlanacak olan MKE Ankaragücü - Beşiktaş maçı nedeniyle 814. Caddenin Şapka Devrimi Caddesi ile 259. Sokak arasında kalan bölümü (Eryaman Stadyumu ile Referans Ankara Yerleşkesi arası) trafiğe kapatılacağı ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü, Beşiktaş maçın ilk hazırlıklarını tamamladı!

MKE Ankaragücü, Beşiktaş maçın ilk hazırlıklarını tamamladı!